Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...) > Boje i semplovi

Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde...

Alati tema Display Modes
Star 30.10.2008, 20:00   #1
asanjtunje
Drugar foruma

asanjtunje's Avatar

Registrovan/a dana: 02.01.2007
Mjesto: Kod stadiona Slobode
Downloads: 370
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Interesi: zikamu korg,korg i samo korg (pa 800)
asanjtunje befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard bas i solo na pa2x(pa800)

ljudi svira li iko od vas bas i kontru ili bas i solo na pa2x ili pa800 kad je dvojka u pitanju??????.ja sviram svaku dvojku lijevom rukom bas, a desnom ili solo ili kontru ,zato sto smo dvojica u bendu.kad su ostali ritmovi u pitanju onda radim isto sto i vecina vas
...zbog toga vas pitam ima li neko od vas nesto stvarno dobro, neki performans sa bas-kontra al da zvuci do "ajaj". sviro sam rolanda EM 2000 od kad je izaso pa sve do danas, i naviko sam na taj sound,pa sam pravio i na pa800 dok sam ga imo, dosta takvih kombinacija,ali mi nikad nije zvucalo kao na rolandu .cak sam i rolandov bubanj usemplovo , ali dzabe ne zvuci isto jebiga . to je bio jedan od razloga sto sam ga i prodao (mislim pa800) jer nisam mogo da nosim tri kljave na svirku.
e sad kad imam ovu mrakusu pa2x necu odustati dok ne sredim to pitanje odmah na pocetku.zato vas i pitam, ima li neko od vas takav performans da zvuci pravo ,mozemo se i corati ako hocete ,imam ih i ja nekoliko ,zvuce stvarno solidno ali meni nije to to
....... sto muzicara sto razlicitih ukusa !!!
asanjtunje je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
bas, pa2xpa800, solo

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:01

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije