boze kakvi ste ludaci ne mogu da verujem ceo dan obilazim temu i sad je otvorim pre nego cu na spavanje ...evo vilica me zabole od smejanja.. ali ne mogu da se ne pridruzim klubu koji je nas veliki majstor u hekleraju otvorio i otkrio toliko cuvanu tajnu... ja evo upravo radim svoj masterpeace u tom zanatu a to je jedan stoljnjak za sto za 12 osoba i hteo sam ga marku prosalediti za slavu kao poklon i da na njemu postavi slavski rucak ali nisam stigao jer mi kasni materijal iz kine za koji su u septembru rekli bice u novembru no evo vec se kraj primakao a ono nista jos ga cekam i nadam se samo da ce stici bar do nove godine da bi uspeo da zavrsim do Bozica pa da ga uz duzno izvinjenje urucim mom drugu i pobratimu da na njemu postavi rucak za ovaj radosni hriscanski praznik kad vec nisam stigao za slavu.... a inace rec je o jedinstvenom sablonu na kome sam radio pune cetiri godine sa velikim kineskim majstorima iz bloka 70.......
KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
Promijenjeno od tesla (22.11.2008 u 01:48 sati)
|