Molim vas da ovo ne prelazi u svadju ali Envere buraz sa svom postovanjem prema tebi nijednu rec sto si rekao nije ispravna, debatiracu te svim postojecim dokazima, naravno i ti mene, ljudi smo, niko nije ispravan. Kazes u NYC, tu zivim i ja, to sto kazes nije tacno i istina, kazes 800$ za jedan PC a 10 000$ se AVION kupuje? Kako je onda mene samo RAM memorija za COMP kostala vise od 8000$? Ponavljam slovama, OSAM HILJADA DOLARA. A ti znas vrlo dobro o cemu pricam, hoces link da vidis odakle sam je kupio i koliko kosta? Reci i postavicu tu. Dalje, nije u pitanju dal Adrijan zna da radi il ne zna, sa svim postovanjem prema njemu nije on EINSTEIN a ni ja, mnogi su ljudi to pokusali i nisu bas tako lako uspeli, nego covek nije znao sta da radi i zato postavio pitanje ovde. To sto si rekao o vezi PA1Xpro, ritmova i svirke to si u pravu jer tako i jest kako si rekao jer nekad i ja ne razumem ljude sto se nafataju na takva posla koja uopste i nije potrebna.
Al za 800$ PC i da sanjim sviras uzivo il pravit muziku u studio, zar ne zvucis malo smesno kad je graficka karta preko 1500$???
Molim za tvoj odgovor il komentar.
Pozdrav
|