Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Pokaži Rezultat Ankete: Sta je bolje?
Korg Pa1x 40 78,43%
Audio PC sa aranzerom do 1000 € 11 21,57%
Glasač: 51. U ovoj Anketi ne možete više glasati

Alati tema Display Modes
Star 30.08.2006, 03:41   #30
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Molim vas da ovo ne prelazi u svadju ali Envere buraz sa svom postovanjem prema tebi nijednu rec sto si rekao nije ispravna, debatiracu te svim postojecim dokazima, naravno i ti mene, ljudi smo, niko nije ispravan. Kazes u NYC, tu zivim i ja, to sto kazes nije tacno i istina, kazes 800$ za jedan PC a 10 000$ se AVION kupuje? Kako je onda mene samo RAM memorija za COMP kostala vise od 8000$? Ponavljam slovama, OSAM HILJADA DOLARA. A ti znas vrlo dobro o cemu pricam, hoces link da vidis odakle sam je kupio i koliko kosta? Reci i postavicu tu. Dalje, nije u pitanju dal Adrijan zna da radi il ne zna, sa svim postovanjem prema njemu nije on EINSTEIN a ni ja, mnogi su ljudi to pokusali i nisu bas tako lako uspeli, nego covek nije znao sta da radi i zato postavio pitanje ovde. To sto si rekao o vezi PA1Xpro, ritmova i svirke to si u pravu jer tako i jest kako si rekao jer nekad i ja ne razumem ljude sto se nafataju na takva posla koja uopste i nije potrebna.
Al za 800$ PC i da sanjim sviras uzivo il pravit muziku u studio, zar ne zvucis malo smesno kad je graficka karta preko 1500$???

Molim za tvoj odgovor il komentar.

Pozdrav
BasariStudios je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
audio, ili, pa1x, pcpa50

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije