|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.01.2009
Downloads: 69
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima, kako organizatorima- tako i korisnicima !
Kao sto vidite ja sam “novi” medju vama. Sve cestitke i pohvale forumu i zelje da i u buduce tako ostane. Pratim forum vec jedan mjesec, da ne bih krsio pravilnik procitao sam ogroman broj misljenja i savjeta, koje su me navele da prosle sedmice kupim Korg Pa 50. Imam 38 god. i koristicu ga iskljucivo za kucno zadovoljstvo iako sam takoreci pocetnik. Pa 50 sam kupio prosle sedmice, nov, kao poslednji u prodavnici (koji je bio i izlozen). Drzim se dobijenog uputstva i radi sve kako treba osim SONG- PLAY modusa. Prvo sam zamislio da mozda ne postoji ovisnost od nenakve druge instrukcije, pa tek onda da mogu aktivirati SONG-PLAY modus- ali ne ide. Naravno ne mogu ni DEMO modus aktivirati kada istovremeno pritisnem STYLE-PLAY und SONG-PLAY. Poslije x- pokusaja i citanja foruma...sam odlucio da OS aktualiziram. U uredjaju je bila V. 1.01 od 2004 god a sada sam skinuo sa Korgove stranice aktuelnu V. 1.04 iz 2006 godine. Radio sam naravno po mnogobrojnim uputstvima iz forumu a i iz knjige.Instalirao sam sistem a zatim “Musical Resources” koji sam takodje skinuo sa Korgove strane. Uspjesno je instalirana nova verzija, nazalost DEMO, odnosno SONG-PLAY taster ne mogu aktivirati. Zatim sam odradio proces za “virusno stanje” tj. sve isto samo poslije starta umjesto Enter sam pritisnuo FADE IN/OUT ( i oko toga sam procitao par uputstava u forumu) Trenutno ne znam sta bih jos mogao isprobati zato se i obracam za vasu pomoc. U protivnom moracu uredjaj vratiti a to mi se ne radi. (odstojanje 150 km u jednom pravcu, zadnji uredjaj- znaci ne mogu ga zamijeniti nego samo na reparaturu poslati i cekati vjerovatno koju sedmicu...) Kao sto rekoh, nadam se vasoj pomoci. Hvala i jos jednom veliki pozdrav! Dodato: Pa dobro ljudi, pobogu, zar nema ni jedan savjet/ prijedlog? Prije nego sto sam bilo sta poceo raditi s pa50-osigurao sam postojeci sistem, sto je u njemu bio, pa onda sam stavio novi. (sa svim dodatnim datama) Sada sam opet sve vratio na predhodni u nadi da ce mozda ipak funk. nazalost nista pozdrav Promijenjeno od DraganJ (25.01.2009 u 20:16 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nakon, novog, osa, problem, ubacianja |
|
|