|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Napucan sam mejlovima da posetim odrdjenu stranicu, koja se bavi prodajom-preprodajom raznih pomocnih stvari za klavijature i to: matrica, ritmova samo za Korgove klavijature (tu spadaju setovi i semplovi)
![]() OK! Ne bih da vam dam adr. jer se radi o nasem clanu (sam ce da se prepozna)...mi ga pratimo... Naime, hteo sam da vam kazem da ne nasedate na ovakve meilove, privatne poruke itd...jer je taj materijal u kompletu preuzet sa ove nase stranice osim matrica, koje kod nas nema ![]() A evo vam i oglas...: Matrice,namenski ritmovi,setovi... Dobrodošli na stranice posvećene muzičarima i njihovim potrebama.Tu smo da vam ponudimo sve što je potrebno jednom profesionalnom muzičaru kako bi postao jos profesionalniji. Iz naše ponude izdvajamo namenske ritmove i studijske matrice sa pratecim (back) vokalima,kao i full sredjene setove za KORG aranzere visokog kvaliteta i sve to po NAJPOVOLJNIJIM cenama. TOTALNA RASPRODAJA MATRICA,RITMOVA I SETOVA SAMO U FEBRUARU!!! AKCIJA traje samo do 28.02.2009!!! Narucite komplet matrice i namenske ritmove po NEVEROVATNOJ ceni prikazanoj u Cenovniku. CENOVNIK Cena za jedan namenski ritam:0,50 eur Cena za komplet namenskih ritmova(oko 1000 kom.) je SAMO:50 eur (cena vazi SAMO do 28.februara 2009) Cena za jednu matricu:1,50 eur Cena za komplet matrica na promociji(oko 2500 kom.)je :99 eur (cena vazi SAMO do 28.februara 2009) Minimalna narudzba ritmova ili matrica:50 kom. Svi koji naruce komplet matrica,na poklon dobijaju DVD sa video karaokama. Preko narucenih 100 matrica ili ritmova popust 50 % Isporuka nasih proizvoda je moguca u gotovo svim delovima sveta:Evropa,USA,Australija... Svi koji naruce komplet matrice ili ritmove,ubuduce dobijaju besplatno sve novitete.
Procitajte pravilnik! Promijenjeno od mykeli (27.02.2009 u 00:00 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|