|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
![]() |
![]()
Ili je svima vec sve jasno ili ja "mlatim praznu slamu"?
Nemate nikakvih pitanja? Ako je svima sve jasno, onda sam ja prezadovoljan, ali ako je ovaj drugi razlog, onda bih bio razocaran. Moram vam reci da je za ovo sto sam vam postavio, izvjesni gospodin od mene trazio 3.000€ za kako on to naziva "licencu". Mene medjutim, nije interesovalo to jer nisam imao namjeru da se vise bavim tim, osim da to uradim sam sebi i napravim sebi zadovoljstvo. Kasnije, pored ulozenog tolikog truda a i novca, iako meni novac i nije igrao neku ulogu, sam zbog ove cifre gore odlucio da ovo objelodanim i postavim na ovaj naj, naj muzicki forum. Dakle, ja vama to poklanjam za dzaba i ne trazim nikakvu zahvalnost zato, a klikanje na "thenks" sam trazio samo da bih vidio da ima dovoljno zainteresovanih za ovaj zahvat. Medjutim eto, sada sam malo zbunjen, ali ipak bit cu tu da odgovorim na eventualno postavljena pitanja, a obzirom da ne bi trebalo vise biti nekih vecih nejasnoca, mozete pitanja postaviti i na PM, a ako bude potrebno napisacu vam i meil adresu kao i MSN adresu za eventualni kontakt. Morate znati, odnosno moram vam reci da, mi ovaj zahvat ne vidimo istim ocima, jer ja sam ga vec obavio dva puta i ja ga jednostavno razumijem, ali ne mogu znati kako ga vi razumijete i dali je vama nesto nejasno ili nepotpuno objasnjeno. Zbog toga sam malo zbunjen, ali ako je sve jasno, ja vec sam rekao, sam prezadovoljan. Jedino bih ja vas molio i bio bih vam zahvalan, kada bi mi ovdje na forum ili na drugi nacin se javili oni koji su uspjesno dogradili HD u svoje Pa50, jer to bi mi pricinilo mozda i vece zadovoljstvo od onoga koje sam osjecao kada sam prvi put ja to uspio. Kada ugradite HD-ove, mogao bih naci vremena i da vam pomognem da onda ugradite i USB-ove za komunikaciju (sto ipak kosta preko sto eura), a mogao bih vam ovdje postaviti i moju ideju koju sam realizovao, a to je dogradnja poklopca za HD kako ne bi morali svaki put da rasklapate cijele klavijature i vadite ga da bi ga dopunili novim fajlovima, posto je to jeftiniji nacin, a kosta vas jos malo truda i kupovine "icy box" koji kosta desetak eura, a pomocu kojeg mozete da punite vase diskove. Evo vam i fotografija tog Icy box-a. Takodje sam namjere, da ovih dana ugradim flesch reader u Pa60 i ocekujem da bi trebalo da taj zahvat bude cak i jednostavniji od ove ugradnje HD-a u Pa50. Toliko danas. Lijepi pozdravi. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
|
|