Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 11.03.2009, 10:22   #8
jager
Odomaćeni član

jager's Avatar

Registrovan/a dana: 17.06.2007
Mjesto: Subotica, Srbija
Godina: 56
Downloads: 69
Uploads: 12
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Triton Extreme
jager befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
jager pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

A, pa sranja nikad dosta.... to stoji. Mada, vremenom se covek i umori, skrati mu se fitilj. Ja sam pre imao zivaca i zivaca te maksimalno tolerisao budale. Sada - jednostavno ne ide. Cim neko pocne da se proserava ODMA` mi skoci pritisak na 5000... u nedelju sam ZA MALO udario tipa koji mi je treci put dupetom gurnuo klavijaturu. Nije da ne vidi.. prvi put je gurnuo, ja ga opomenem, DRUGI put ga ni ne opomenem, vec povucem stalak vise ka bubnjevima i napravim pijanim neizivljenim balavcima jos jedno 2 m za skakanje... E kad je TRECI PUT dosao i gurmuo klavijaturu tako da je zamalo spala sa stalka onda sam podivljao. U sred forspila sam prestao svirati, orkestar se raspao. Grubo sam gurmuo tipa koji je onako pijan odleteo par metara. A momak (mozda 20 godina starosti) mi nesto mase sa tekstom "sta je, svirac, oces po picki?" ... Sva sreca sto je izbacivac bio blizu pa je odmah reagovao. Majke mi bih se gadno potukao, iako ih je bilo cetvorica... Pa pizda im materina balava, oni ce MENI sjebavati opremu?? E na opremu sam najosetljiviji bio uvek. Sada - pogotovo....
Sranja su sastavni deo ovog posla. Nekad vise, nekad manje, ali ih konstantno ima. Ko pretrpi, radi ovaj posao. Ko ne moze, ne radi... tako je to, na zalost...

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije