Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Ostalo > Servis klavijatura - uradi sam

Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl.

Alati tema Display Modes
Star 19.03.2009, 11:12   #6
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

hm sto se tice tegova za VA5, mozes dobiti tvrdu dirku al kao sto je jedan od kolega naveo da stavis te tegova i jace federe al ce ti nastati onda problem ispasce malo filozofija al ajd sad. Sto se tice dirke G800, G1000, VA76, G70 ona je puna dirka izlivena nema tegove i duzina je druga tj. duze su dirke sa jacim federima moze se nazvati kao polu hammer dirka, medjutim u tvom slicaju VA5 moze se desiti mnogo tvrdja dirka zbog duzine (manje-krace dirke) al racunaj na to da ce ti i gumica i aftertouch traka manje trajati nego fabricki sto je napravljeno da traje. Ipak racunaj na to da je tad dirka teza i da ima jaci udarac na samu gumicu i aftertouch traku. Razmisljao sam svoje vremeno da na VA7 stavim tegice al sam odustao jer se brzo pronasao sam kupac

Promijenjeno od RadeKOKI (19.03.2009 u 11:14 sati)
RadeKOKI je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije