|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.04.2009
Mjesto: Bgd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Kako se zove Branko Kockica kada legne da spava?
Lego Kockica! .................................................. .................................................. . Kupili Mujo i Fata prezervative s različitim ukusima. Kad su došli kući, kaže Mujo: - Fato, ja ću ugasiti svetlo, stavit ću jedan od fudrina, a ti trebaš pogoditi koji je ukus. Mujo ugasi svijetlo, a Fata ga odmah uzme u usta i reče: - Gorgonzola! - Čekaj bona, nisam ga još stavio. ![]() ![]() ![]() .................................................. .................................................. Poslao Piroćanac bratu u Ameriku pismo bez marke. Brat plati marku i otvori pismo, kad ono prazan papir i mala cedulja na kojoj piše: Dragi brate, ovo je sve što nam je ćale ostavio od nasledstva! Posle dve nedelje stigne u Pirot iz Amerike veliki paket s tim da primalac plati poštarinu. Piroćanac se obraduje, plati paket i otvori ga, a u njemu jedan veliki i težak kamen i mala cedulja: Dragi brate, ovakav kamen mi je pao sa srca kad sam saznao da nisam jedini ostao bez nasledstva! .................................................. .................................................. . Na 50-godišnjicu braka Lala i Sosa se dogovore da osveže bračnu monotoniju izlaskom u grad kao nekad. Naći će se u centru u 8, pa... Spremi se Lala, porani 15 minuta i počne čeka. Prođe sat, prođu i dva, a Sose nema. Besan Lala stiže kući i s vrata upita: Što ne dođe, luda ženo? Nije me mama pustila! Dodato: Muva deda mladu devojku, hoce da je zeni. Upita ona njega sta on ima od pokretne a sta od nepokretne imovine? Deda: Od pokretne imam protezu, a od nepokretne ku..c! Promijenjeno od Plavkica (26.04.2009 u 00:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|