Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 24.04.2009, 21:37   #11
Plavkica
Početnik forumacije!

Plavkica's Avatar

Registrovan/a dana: 20.04.2009
Mjesto: Bgd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Plavkica befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kako se zove Branko Kockica kada legne da spava?
Lego Kockica!
.................................................. .................................................. .

Kupili Mujo i Fata prezervative s različitim ukusima. Kad su došli kući, kaže Mujo:
- Fato, ja ću ugasiti svetlo, stavit ću jedan od fudrina, a ti trebaš pogoditi koji je ukus.
Mujo ugasi svijetlo, a Fata ga odmah uzme u usta i reče:
- Gorgonzola!
- Čekaj bona, nisam ga još stavio.
.................................................. ..................................................

Poslao Piroćanac bratu u Ameriku pismo bez marke. Brat plati marku i otvori pismo, kad ono prazan papir i mala cedulja na kojoj piše:

Dragi brate, ovo je sve što nam je ćale ostavio od nasledstva!
Posle dve nedelje stigne u Pirot iz Amerike veliki paket s tim da primalac plati poštarinu. Piroćanac se obraduje, plati paket i otvori ga, a u njemu jedan veliki i težak kamen i mala cedulja:

Dragi brate, ovakav kamen mi je pao sa srca kad sam saznao da nisam jedini ostao bez nasledstva!
.................................................. .................................................. .

Na 50-godišnjicu braka Lala i Sosa se dogovore da osveže bračnu monotoniju izlaskom u grad kao nekad. Naći će se u centru u 8, pa... Spremi se Lala, porani 15 minuta i počne čeka. Prođe sat, prođu i dva, a Sose nema. Besan Lala stiže kući i s vrata upita:

Što ne dođe, luda ženo?

Nije me mama pustila!
Dodato:
Muva deda mladu devojku, hoce da je zeni. Upita ona njega sta on ima od pokretne a sta od nepokretne imovine?
Deda: Od pokretne imam protezu, a od nepokretne ku..c!

Promijenjeno od Plavkica (26.04.2009 u 00:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Plavkica je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
smesno, vicevi, zajebancija

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije