|
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ma to ti je kod mene jarane pucketalo ko gramofonska ploca,znaci neko lagano krckanje sa sumom zajedno.u globalu sam pokusavao da namudavam mic, smanji potisaj ali sve je bilo samo malo bolje,odnosno kad bi smanjio mikrofon smanjio bi i pucketanje ali sa pojacavanjem,bilo u global meni-u,na kanalu ili na ulaznom gain-u i pucketanje sa sumom bi se pojacalo.Kod Gogija sam otiso drugim problemom a covjek mi naso i to.Zamjenio plocu (100KM) i sad pojacaj do mile volje nema ni suma ni nikakvih drugih primjesa.kako sam ga skonto to je ploca nazad gdje su ulazi odnosno izlazi.Obavezno ako vec nisi odvoj mic.na neki od izlaza 1 ili 2 pa ga vuci na mixer na poseban kanal.ja licno na output 1 - idem mic; a na 2-kick drum,pa onda ta noga izlazi kako treba i mozes je farbati na kanalu a isto vazi i za mikrofon.Ne mora znaciti da je kod tebe ista stvar jer se kod tebe kako sam shvatio to javlja u nekim prekidima a ne stalno.Moze biti da je i neki hladan lem na ploci i sl.Moj savjet ne daj nikome da prcka i majstori,meni su ljudi majstorili pa mi nasli jos 250eu stete.KOD NAS SAMO ARTIST DOLAZI U OBZIR,imaju orginalne dijelove ,ploce zamjeni i kuci.POZDRAV ZEMO,PA JE PIJEMO KAD DOĐES!!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|