Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 17.06.2009, 13:44   #32
Aleksic228
Banovan!

Registrovan/a dana: 10.05.2009
Mjesto: Niš - Trošarina
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Guerrini
Interesi: Muzika i Ples
Aleksic228 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od kreso Pokaži Post
@ Aleksic228

Kao prvo, dobrodošla i zahvaljujem ti kao član YU-MIDI Teama što si pročitala ipak taj "problematični" pravilnik.

Kao drugo, pravilnik je takav kakav je, sviđalo se vama to ili ne. To je KUĆNI RED YU-Midi site-a.

Vjerojatno i ti Aleksić228 imaš svoj kućni red u svojoj kući i ne dozvoljavaš gostima i slučajnim prolaznicima da u tvojoj kući se ponašaju i rade što hoče. Vjerojatno je odgovor DA, jer u protivnom ja ću ti prvi u kuću doči pa češ vidjeti kakve stvari i nepodopštine ja mogu raduti a ti se onda zgražaj

Kao punopravni član imaš pravo na kritiku i stoga se dok god ne kršiš pravilnik site ne moraš bojati BAN-ana.
Hvala

Naravno treba da se poštuje pravilnik, samo sam imala potrebu da kažem svoje mišljenje. Nemorate i znam da nećete promeniti Pravilnik samo zato što se neko buni, to je logično. Ali ipak, barem ja tako mislim, svako treba da kaže svoje mišljenje otvoreno.

Naravno da imam svoj kućni red, ko to nema...I naravno ne dopuštavan da rade goste šta hoće ali primer radi ne mogu zabraniti gostu, da ide na WC, takođe meni ne može na primer neko da zabrani da postavim smajlića koliko ja hoću. Ali svakome svoje mišljenje.

Pozz Aleksić228
Aleksic228 je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije