|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#16 |
Banovan!
|
![]()
Da postavim ono sto je i svha ove teme.
Malo od mene dodacu jos kasnije, a stavio sam pored svake pesme i odakle se svira(bar u 70% slucajeva) DVOJKA B S. Savic - TRI POLJUPCA HOCU JA B. Drljaca -C- NEMA RAJA BEZ RODNOGA KRAJA B. Drljaca - E - DANIJELA B. Drljaca - G - PLACI MALA PLACI C. Gojković - LJUBAV MI SRCE MORI D. Dancuo - G - KRAJ JEZERA D. Kulis - E m - SUZANA D. Mirkovic - D m - KROZ SLJIVIKE Dzej - D m - UPALITE ZAMNOM SVIJECE Dzej - G m - UGASILA SI ME H. Dzinovic - E mol - KRCMARU VINA ZA SVIRACE H. Muslimovic - C m - TVOJE IME KAO PJESMA H. Paldum - D - ZELENE OCI Keba - E - IMAO SAM Keba - G - NEKA IDE DODJAVOLA Kvaka - G - LJEPOTICA I SIROTAN L. Lukic - D m - SRCE JE MOJE VIOLINA M. Bulic - D - KOJA GORA IVO M. Ilic - D - DJEVOJKA IZ GRADA M. Ilic - D mol - TAKO MI NEDOSTAJES M. Ilic - E mol - RASTANKA SE NASEG SJECAM 2 M. Ilic - G mol - POZDRAVI JE POZDRAVI 2 M. Trisic - A - DAJ MI MAJKO DRUGI ZIVOT 2 M.Miric - F - DOVIDJENJA DRUSTVO STARO Mix - A - AJ CIJA FRULA, AKO TE UPITA NEKO Mostar Sevdah - D - CUDNA JADA N. Bilkic - C - IMA JEDNA KRCMA U PLANINI N. Negovanovic - JEDNA RIJEKA U MOM KRAJU Narodna - D - PECE CICA RAKIJU Narodna - E - PJESKE IDEM IZ GRADA Narodna - G mol - ZVIJEZDA TJERA MJESECA R. Urosevic - A mol - TECITE SUZE S. Saulic - C - EH STO NISAM LANCIC MALI S. Saulic - E - SKINI PRESTEN S DESNE RUKE T Zdravkovic - E mol - DOTAKO SAM DNO ZIVOTA T. Zdravkovic - A mol – TAMBURASI T. Zdravkovic - C mol - BRANKA T. Zdravkovic - C mol - ZA LJILJANU T. Zdravkovic - D - SANJA Tozovac - C - TI SI ŽENA MOG ZIVOTA Tozovac - C - UZMI SVE STO TI ZIVOT PRUZA Tozovac - F mol - VIOLINO NE SVIRAJ Tozovac - G - UZ RIJEKU VJETAR DUVA Tozovac - SUVA DRVA Z. Gajic - D - RASTAO SAM PORED DUNAVA Z. Kalezic - F- DOBRO VECE IZGUBLJENA NADO Postavite i vi nesto... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio siemensserbia87 za ovaj koristan post: |
Favoriti |
Oznake |
idu, koje, njih, pjesama, ritmova, spisak, svirku, Živu |
|
|