|
![]() |
#20 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
E tu gresis Dare,ja sam licno gledao kad je svirao bas to sto ti zoves nasu "muziku"
Znaci to je za njega bila "Limunada" hehe.. A cortan kao prvo on nezna da svira stil amze i da hoce on prvo nezna da radi sa "Pitch Benderom" kao amza... Mislim nista lose protiv cortana,on jeste je dobar i ima tu tehniku brzu,ali amza jebiga zna da svira sve vrste muzike,znaci bugarski,rumunski,shiptarski turski,arapski i naravno srpski.. E to je po meni muzicar kad mu se potrefi neki pijan gost i trazi neki stil od ovih sto sam ja naveo i on ih odsvira i zadovoljava gosta... Mi svi imamo jedno misljene od amze,on svira najvise Tallava stil i taj stil se mnogima ne svidja i mi zato mislimo da je on majstor samo za taj stil,ne to je greska,covek zna da svira sve i svasta,ali jebiga decko si zaradjuje kintu na talava stil... kao sto miki cortan zaradjuje na svoj stil, zato sto i on ustvari samo zna taj stil da svira... Glupo mi je sad da uporedjujemo amzu i cortana hehe,ali bih voleo da se oni dvojica potrefu na neku svirku hehe... Promijenjeno od kabi (16.08.2009 u 02:14 sati) |
![]() |
Favoriti |
|
|