|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Care jedno velika HVALA...Nemam sad vremena al ovigh dana ću da pokušam da ga sredim...Mnogo si mi olakšo posao s svojim uploadom fabričkih boja i upustvima,jer uz sinth nisam dobio ništa pa sam imo problema sa editom ogromno...Inače nebi dao Kawai nikad od sebe,taj sinth je nešto posebno i idealan za vežbanje trilera i usavršavanje tehnike jer ima tegove na tipkama koji su majka za ruke...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Dobio sam nedavno Kawai K 1 II,ali nema u njemu boja.U stvari,ima samo jedna boja.Mora da je neki ˝stručnjak˝mjenjao bateriju.Imam čak i RAM karticu za njega,ali nema ni na njoj skoro ništa boja,imaju neke zujalice,ali to me ne zanima.Pitanja:
1.Mogu li se fabričke boje sa ispravne klavijature memorisati na RAM karticu,pa sa nje upisati u moju klavijaturu? 2.Mogu li povezati svoju klavijaturu midi kablom sa ispravnom klavijaturom i prepisati fabričke boje? Hvala i Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2014
Mjesto: Austrija(Wien)
Downloads: 116
Uploads: 5
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom S
![]() |
![]()
Ja sam svirao dugo Kawai k1/ll za bas i kontru je babaroga,samo je mnogo osetljiva klavijatura po pitanju tih boja meni su se brisale boje jedno 4,5 puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jedino za tzv ciganiju,za ostalo nije.bar po mom ukusu.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boja, iirazmena, kawai |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|