Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 02.02.2007, 23:02   #1
nikdejan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Kada bi te tvoj komsija, koji ima platu 120 evra, pitao koji auto da kupi, jer mu treba da se vozi do svog sela i to putem koji ima mnogo rupa, sta bi mu preporucio? Ficu ili mercedes?
To sto Emulator X koristi DSP sa karte dobra je stvar, ali isto tako nije lose ni to sto je VSampler ujedno i VST Host za efekte pa tako i on moze da koristi Emu PatchMix kao VST Plug-in.
Za Kontakt sam cuo sve najbolje i mnogi ga koriste za studio, ali, koliko sam cuo, loading time mu je nesto duzi, pa je zbog toga nepovoljan za "live" upotrebu. Zato ostaje Emulator X ili VSampler. Emulator X ima dobro resen Disk Streaming, tako da su promene instrumenata gotovo trenutne. VSampler nema takav Disk Streaming, ali se svi semplovi mogu ucitati u RAM i onda se pozivati isto tako trenutno. Danas je gigabajt rama nesto preko 100 evra, a u jedan gigabajt moze puno toga stati. Uporedite samo sa, 16, 32, 64 megabajta koliko imaju neki popularni aranzeri i workstationi.
Mislim da ce Emulator X postati neophodan onda kada se vise budu upotrebljavali Loopovi, jer su loopovi na polju aranzera jedan kvalitativan skok napred u odnosu na ovo sto sad imamo. Za sada i VSampler moze odraditi posao vrlo solidno.
  Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
live, sampler, soft

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije