|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja ću ti odgovoriti na drugi dio pitanja,a za ovo prvo je na tebi da odlučiš.Drugi dio pitanja je bio u vezi naših boja i ritmova ;-ja sam postavio kompletne svoje usere i ritmova i boja,a kako čujem u demo snimcima dosta kolega koriste te ritmove,a i javili su mi se na PP da se zahvale.Prema tome imaš dosta materijala u down-sekciji za PSR 3000.Naravno,ima dosta kvalitetnog materijala i od ostalih kolega.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao makso!
to znam druze, i od tebe ima dosta ovde za yamahe ![]() citao sam i komentare u downcentru i ocigledno su svi bili zadovoljni tvojim radom! nisam uspeo da se kontaktujem sa coveka koji prodaje yamahu a ne bi voleo da ga ovako "daljinski" kupim pre nego sto sam ga probao ... inace covek ima 137 transakcije i 100% (niko se jos nije zalio ...) odlucio sam se da ne pratim vise taj oglas, momentalno 400 evra a jos 22 sati do kraja ... al trazim dalje (polako...) hvala jos jednom za vasu pomoc i informacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|