|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  03.09.2009, 23:58 | #1 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 18.05.2009 Mjesto: kragujevac Godina: 54 
				 Downloads: 337 Uploads: 44 Rekao HVALA: 5 

Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova

Instrumenti: pa 80,korg le  |  .. 

Kod nas tesko da ce biti bolje.Bar kod mene u Kg.Verujem da je u Bg i okolini mnogo bolja situacija sto se love tice. Zaradi se kinta ali to nije kao sto je bilo.Daleko od toga.   | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 01:47 | #2 | 
| Donator |  .... 

ma brte ima svirke ima posla ali para nema, i to sto zaradimo nista nevredi. 
				__________________ "Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 09:09 | #3 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 06.10.2007 Mjesto: Balkan bre 
				 Downloads: 445 Uploads: 12 Rekao HVALA: 31 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: PA1X 96mb + usb  |   

covek bre pitao za evropu ne za srbiju    | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 09:23 | #4 | 
| Vredan član društva |   

pa zar nije I Srbija u Evropi?

__________________ https://t.me/pump_upp | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 09:45 | #5 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 06.10.2007 Mjesto: Balkan bre 
				 Downloads: 445 Uploads: 12 Rekao HVALA: 31 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: PA1X 96mb + usb  |   

daleko smo mi moj burazeru od evrope.... jedno 50 godina... a ovim tempom kako se krecemo, za narednih 50 bicemo 200 godina unazad...  p.s. a i bugarska je u eu pa opet dolaze bugari kod nas da rade za 5 evra ceo dan.... | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 09:49 | #6 | 
| Kao kod kuće Registrovan/a dana: 25.12.2008 Mjesto: SONTA-APATIN Godina: 58 
				 Downloads: 1135 Uploads: 35 Rekao HVALA: 290 

Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova

Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3 Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...  |   

Ma brate,kod nas nemože od političara doći na red,Jbg,valjda su malo nakrali pa će sad početi i tezgariti.Premijer'klarinet,vicepremijer gitara,onaj što je nestao harmonika...valjda oće ovom narodu da pokažu kako mogu sve.No odo ja sa teme,neću vise.Pozdrav svim forumašima,i znate onu staru muz maksimu:nesto ce se nakukati,valjda!
		 | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 10:48 | #7 | 
| Odomaćeni član |   

Kod mene je za trecinu slabije nego prosle godine sto se tice para a isto se radi.U KG je odavno lose za muzicare tako da izbegavamo tamo i da sviramo.Sto se tice Evrope,sta ce nam ta satanisticka tvorevina.Poceli su od pre dve godine i kod nas da forsiraju homoseksualce,vracare,prostituciju,ubistva.To se sigurno diktira iz EU.Sad kad gledas vesti na televizijama,kao da gledas horor filmove
		 | 
|   |   | 
|  04.09.2009, 11:36 | #8 | 
| Stvarno kod kuće |   

Pa posto se otegla prica evo da ja kazem nesto...Meni je i Srbiji u Cg Evropa i ne bih menjao ovaj posao nikad za rad i dijaspori   Jedino zbog cega bi mozda malo otisao da radim je putovanje,da vidim neke znamenitosti i tako to a sto se svirke i pevanja tice meni je ovde Evropa! 
				__________________ Marco | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |