|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
![]()
Kolega,dobra ti je ta zamisao.
Licno,meni odgovaraju sve vrste pojacala,bilo da su extremno veliki ili mali. Posto tebi treba vise estetike onda ti dobro dodje to pojacalo. Postavi neku slicicu da vidimo kako izgleda. Uostalom,dobio si ga dzaba,i ja bih dzaba uzeo i da je pokvaren... ![]() ![]() ![]() Lijep pozdrav... ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
ma stavi aux i to je to. ja sam svoje koristio kao skretnica za bas. iz mixetu u kino iz izlasa na woofer na pojačalo i iz pojačala u zvučnik i eto ti aktivna skretnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
evo, ja pospajao i moram reć da nisam zadovoljan baš... Koristim svoja dva zvučnika koja sam koristio prije i fali mi basa... Probao sam ubost njegov sub, al onda ubija, previše... Linija imala gumb za bas i tad je radilo ugodno ni previše ni premalo i na to sam navikao a ovo nema.. e sad, da tražim neke zvučnike druge il šta da radim neam pojma...
Dodato: šmrc! I još ima kašnjenje... kod samog sviranja teško se primjeti al kod sviranja bubnja na klav osjeti se... wtf? Promijenjeno od TomyCroSound (05.09.2009 u 21:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|