Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Alati tema Display Modes
Star 08.09.2009, 21:29   #16
shtimerserviser
Moderator

shtimerserviser's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2008
Mjesto: Skopje Makedonija
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 58 puta u 48 Postova
Instrumenti: harmonika i kontrabas
shtimerserviser befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
shtimerserviser pošalji poruku preko MSN messengera shtimerserviser pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

erceg, a i svi drugi koji postavljate takva pitanja. Nit ja, niti bilo ko od vas mozemo uticati,ili povratiti neke stvari koje se nekada a i sada rade kod sve marke harmonike.Ako kupujete i znate shta trazite, nadjite i kupite.Badava je da pricamo shta je sada ili kako je nekad bilo.Nemam nameru da pishem u detalje i ulaziti u shtrucne stvari, kako bih bio kriticar, shto je bilo dobro ili loshe, iako preko moje ruke proshle su puno marki i modeli harmonike.Nemogu za nijednu reci da je savrshena kako mehanicki tako i tonski.Svaka ima neku dobru i neku loshu stvar, isto kao kod nas ljude.Moramo se pomoriti stime da nema nishta idealno.Dosta od clanova znaju da sam im pomogo sa strucnim savetima za konkretno pitanje,cak i preko kamere smo kontaktirali i pomagao da otklone i neki defekt.Znam da nisam ispunio tvoja ocekivanja, ali... Drugarski pozdrav.
shtimerserviser je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije