|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
A najbolje kad dodje neki "pevač stručnjak" pa pita šta je ovo? Kažeš mu ,Visoki...daj malo...a ovo? Basovi...daj malo i basa...a ovo? Panorama LR...e daj mi malo i panorame.... ![]() ![]() Glupo je raspravljati na ovaj način o opremi jer su ukusi različiti a i ljudi sa svojim ušima...evo Kolega pominje nekoga ko svira sa V. Georgijevim i kaže da taj pljuje Soundcrafta a ja znam da je Vlado svirao samo na Soundcraftu dok je svirao po kafanama,tako da...probati mixer sa HI-FI kutijama i komentarisati kako mixer ne valja itd...ima nas baš "raznih"... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
E ovo za panoramu je najjace sto sam cuo....BRAVo!!!
![]() E da.... SoundCraft.... Moj bend i ja radimo na SC EFX12! Po meni, nije nesto mixer al bogami dobro odradjuje posao! On ti je oko 550 eura nov!!! Skupi jos malo para i kupi to da se ne mucis! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolega Doktor87, Spirit Folio i Spirit Live 4 nemaju ama bas nikakve veze,sem toga sto izlaze iz iste kuce,tj Soundcraft.Znaci komentari neka idu u pravac vlastitog iskustva a ne ko je sta rekao i cuo.Ako se tebi licno ne svidja Ok,tu prica i zavrsava,ali ono rekla kazala uz to i HiFi kutije....mislim nema smisla.
Ja mogu samo da se potpisem na to sto je kolega Rolandinjos rekao o preciznim mikserima!To je ono sto smeta nama na Balkanu,sto je mikser cisci,to nam vise nevalja. Evo vam najbolji primer ![]() Svi znamo da su predpojacala PMII radjena od strane MIDASa i ne muljaju toliko kao kod PMI.I sta sad kaze nas narod??Sound keca je bolji od dvojke!nekako mi meksi ![]() To sam cuo od najmanje 50% korisnika PM2,cak poznajem budalu koji je prodalo II i vratio se na I. Dodato: Izvinjavam se zbog ovog: Evo vam najbolji primerMI i PMII Trebalo je ovako da stoji: "Evo vam najbolji primer PMI i PMII
"Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" Promijenjeno od aleksandar72 (10.09.2009 u 14:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|