|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ja sam za pa 50
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ajd' i ja nesto da kazem.Ako te mrzi da pravis ritmove,eventualno korigujes i konvertujes za GW8 onda uzmi PA50.Ako hoces svremeniju,kvalitetniju,jednom recju bolju klavijaturu uzmi GW8 i zagrej stolicu!
Dodato: @gnovako8 Nesto nije u redu sa tvojim pp pa ti pisem ovde odgovor na postavljeno pitanje,da li nisi brisao stare poruke ili nisi odobrio primanje istih ne znam. Kod GW8 imas split funkciju i moze u levoj ruci strings a u desnoj solo boja,medjutim u staroj verziji OS-a nemas hold funkciju za strings u levoj ruci.U novoj verziji OS-a nisam ni trazio jer sam skoro sve ritmove prilagodjavao tako da imaju strings ili hor po zelji u samom ritmu i jedan ritam koji ti je potreban za rubato a koji sadrzi stringseve,bas, i jos neke instrumente u podlozi. Sto se tice tvoje trgovine moj ti je savet ovakav.Vreme za GW8 tek dolazi,znaci tek ce se pricati o ovoj klavijaturi,naravno ukusi su razliciti pa moras sam da odlucis iz argumenata koje imas na raspolaganju.Pa80 bez kartice neces moci da prodas za 900 eura a GW8 ces ladno da prodas za 500 pa ti vidi.Ako ti se i ne dopadne prodaj i kupi PA50. Eto toliko i nemas potrebe da se izvinjavas ovaj forum zato i postoji da bi smo pomogli jedni drugima! Pozdrav! Promijenjeno od Boban010 (12.09.2009 u 18:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja sam imao Pa50 i glasao bi za njega! Ali pogledaj malo ostale postove i razmisli o mogucnosti da uzmes mozda G1000!!! Ja ako opet budem uzimao ritam masinu, to se definitivno biti G1000! Oduvek mi se svidjao taj sound!!! I on ti je negde oko 700eura!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
gnovako
nisi sam druze, isto pitanje sam i ja sebi postavio ... ![]() ma da su kod mene jos 3 klave vise u pitanju ... roland exr2, roland GW7 i korg I30 ja bi bio zadovoljan i sa GW7, a sa GW8 bi bio "na konju" ![]() imao sam sansu da kupim gw7 za 150 (da, za stopedeset!) evra i ja propustio ... ![]() uf .. nisam video da je banovan ... Promijenjeno od grandia (13.09.2009 u 00:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Uzmi Rolanda, ja sam probao sve brandove i sada mi je korg na zadnjem mjestu. Opet ti odluci ali ja korga nebih vise nikako bez obzira koji model uvjek bi se radije odlucio za Rolanda ili Yamahu u istoj klasi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|