|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 09.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
to su vec ljudi koji imaju i daj im jos to su gladne usi eto tako mogu rijet malo vam je sto ima te daj jos mislim al et
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
|
ludnica ti rumuni...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
da su ludi - to jesu
![]() kolko sam ja primetio - tamo vise neke politicke diskusije nego muzika - inace im je sajt veoma slican nasem, sta se dizajn tice ![]() najludji clanovi su tamo: grandulescu i simenslescu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
|
Simens i Grandia bi trebali biti najbolji na Yu midi onda....mislim
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veliki prijatelj foruma
![]() |
aman, tu smo druze
![]() mislim da svi ovde vole malo da se sale, ipak bi bilo dobro da ne preteramo meru i ponekad da se ponasamo ki odrasli ![]() (uff, ja se sad izvuko ... ti si na redu )odoh ja da spavam, sutra u 04:30 na posao
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Odomaćeni član
|
Ne znam sto se zamarate sa tim koliko je ko skinuo?Uvek ce imati onih koji ce da prodaju tudje materijale ali nece se ni oni obogatiti od toga a i ne mozemo mi da ih sprecimo u tome.Ja sam skidao sve i svasta,i demo snimaka ranije a koristim set od 64mb,samo ono sto mi je potrebno a skidam jer volim da imam tih semplova i boja a ne moze sve da se iskoristi.Ja ne koristim ni 2% od toga.Uvek sam mastao da imam kucni studio iako znam da nema nista od toga ali lepo je mastati.Mozda ce trebati mom sinu semplovi,ako bude muzicar kad poraste.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veliki prijatelj foruma
![]() |
ma nema problema druze zsimo
![]() ja cak i nemam pravo da se ljutim na nekoga, jel nisam nista svoje dao za download. ti programcici koje sam ja ubacio su oni koji su na netu i svi bi nasli kad se malo potrude a to sto nisam dao "svoje" je zbog toga sto nemam a ne sto necu, casna rec! al zbog toga ja gledam da nadjem na druge strane nesto i to sto nadjem i mislim da je kolegama ovde korisno - obavezno dajem ... pokusavam isto ako znam neki savet, da to delim sa kolegama pa da pomognem gde mogu ... nek ti bude mali ziv i zdrav, al kad on poraste ce da izadje neki korg pa 8000 a tvog korga nece ni da gleda vise ![]() pozdrav |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|