Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 13.09.2009, 23:57   #11
Gago
Vredan član društva

Gago's Avatar

Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
Gago befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Razgovarao sam pre neki mesec sa glavni Technicar u Njemackoj za Korg Pa Seriju,on mi je objasnio da se Ram memorija pokvara samo od napon struje, napon ide prvo u maticnoj ploci onda u Ram,znaci nema veze sa boje,sa semplove,dali je ram pun sa semplove ili ne, itd.....Objasnio mi je sve kako treba,ako je neka stara kuca,sala,objekat sa stara strujna instalacija,ako se svira napolje da nije dovoljen neki napon,uzemljenje itd..itd...onda se do toga dolazi da ram crkne itd...ja nisam elektricar i neznam nista o tome ali covjek mi je tako objasnio i reko da nema veze gde je klavijatura kupljena,maticne ploce i ram memorije su iste,dali u evrope ili van evrope....

Sto se tice Pa1x/pro,sviram vise od 20godina Korgove klavijature, iako sviram momentalno Pa2x mogu da kazem da je Pa1x dosad najbolja klavijatura sto je korg dosad od aranzare izbacio. da ima Pa1x bar 128Mb ram memorije, ja bi se vratio odma na Pa1x,bez razmisljenje....

Pa2x sviram skoro 2 godine i jedina mane su tasteri,kvaraju se led diode,inace nisam imao nikakav problem kao softwerski tako i hardwerski a i nisam dosad cuo da neko ima probleme sa softwerom ili hardwerom......

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije