|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
@svrakan
Nista od memorije. Probao sam sad na mom sintu i ne rade. Evo slike original memorije sa novijih PA800, gde na memoriji pise PA800 i serijski broj, dok na starim to nije slucaj. ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Znaci samo a memorija odgovara!Lepo su se zastitili
![]()
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Evo,ja ću se malo nadovezati.Korgovu RAM memoriju stvarno neću da komentarišem.Neko je spomenuo start-stop i fill in tastere.Dok sam koristio Korgove aranžere,ja sam to rješavao pedalom.Za start-stop,manje-više i nije potrebno,ali za fill in je,i te kako potrebno,jer su to tasteri,koji se najviše koriste.Start-stop taster se može riješiti i sinhro-start opcijom.Malo sam odstupio od teme,ali mislim da je savjet koristan.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.11.2006
Mjesto: chicago
Downloads: 964
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini dugmetara i pa 800
![]() |
![]()
meni ako crkne prodajem ga i vracam se na harmoniku onako mi dosadi masina ko metronom nema to dusu ljudi samo je nuzno zlo , bolje da imam organistu iza mene i da bije deda baba, znate sta mislim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
evo sad sam upalio klavijaturu i kod mene se cuje ona distorzija, pridruzujem se klubu nezadovoljnih korgovih musterija i sad neznam sta da radim.... ako je samo ram stavljam odma 128 i neki kuler neka 'ladi ako mu nesto znaci... gde ima da se uzme nova ram memorija Nis, Le i okolina???
Dodato: nije mi jasno kako pishe svuda nula a ritmovi od **** seta koji su sa RAM-a rade a farbe suste??? ce radi ovde sekira kolko ja vidim... Promijenjeno od x3meSRB (17.09.2009 u 19:28 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hehe! Znači nije ni tebe zaobišlo crkavanje! Katastrofa! Suosjećam! Znam kako je meni bilo!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Drakane ja vec menjam treci put ram,a ne ucitavam setove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Uh! Stvarno nisam znao to! Znači mogla bi i moja da ode opet u k....? Jer meni je rekao ovaj tip kod kog sam kupio klavijaturu da su sad i oni u korgu skontali u čemu je problem pa su povukli sve klavijature i da se to više neće dogadjati da su napravili veliki propust kod tog modela! Vjerovatno je htio malo da mi zamaže oči da sebe opere! Priče za malu djecu! Sad vidim da to nije tako! Ma lopovi su to samo takvi!
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|