|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Hehe! Znači nije ni tebe zaobišlo crkavanje! Katastrofa! Suosjećam! Znam kako je meni bilo!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Drakane ja vec menjam treci put ram,a ne ucitavam setove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Uh! Stvarno nisam znao to! Znači mogla bi i moja da ode opet u k....? Jer meni je rekao ovaj tip kod kog sam kupio klavijaturu da su sad i oni u korgu skontali u čemu je problem pa su povukli sve klavijature i da se to više neće dogadjati da su napravili veliki propust kod tog modela! Vjerovatno je htio malo da mi zamaže oči da sebe opere! Priče za malu djecu! Sad vidim da to nije tako! Ma lopovi su to samo takvi!
![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Problem je ponavaljam opet u ploci, i to dovod struje na plocu i pravi se neka zabuna,memorija izgori i zdravo djaci!To je to!
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
pa ima li nekog od servisera koji zna gde je taj problem, tj koji deo zeza i sta treba da se promeni ili preradi, da ga resimo pre nego sto se desi, ako moze bolje da se to odmah preradi, kad vec nosim klavijaturu na popravku???
Dodato: hmmm, kontam ako nije do pregrevanja memorije nego do napajanja ploce problem, onda cu dzabe da stavljam kuler za ram??? Dodato: hmmm, kontam ako nije do pregrevanja memorije nego do napajanja ploce problem, onda cu dzabe da stavljam kuler za ram??? Promijenjeno od x3meSRB (18.09.2009 u 01:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam sta da ti kazem
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ok, ja cu da probam ugradnju 128mb pa vam javljam sta sam uradio samo da izguram vikend nekako pa idem to od ponedeljka da radim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Danas nisu radili,a i sutra sumnjam........pokusaj kontaktirati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
malo sam se raspitivao i jedan mi je kolega iz music shopa rekao da je to bio problem na pa800 tj. da crkava ram ali da je to valda zbog napona, jer nas je napon kao nesto drugaciji pa je zbog toga dolazilo do preopterecenja. Ali kao da je sada srbija uzela zastupnistvo za nasu regiju i da na novim kljavama toga problema nema jer oni nesto kao ugrađuju da bi radilo bez problema. Evo tako je on meni rekao ako lazem ja laze i on
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
mnogo neozbiljno je sve to
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |