|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo da se i ja pridružim, imam s700. Poz svima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Bogami, i ja sam vec bio na pragu da uzmem PA800 i da promenim moju psr s700, ali sad, posle ovoga sto sam procitao za PA800 definitivno sam odustao. Mislim da cu kao i moje kolege vunimrav i gagan da si ipak na kraju dokupim jedan le ili tr i da vidim sve to da povezem. To ili laptop, neka od te dve kombinacije ce pasti uskoro. Klavijature se sve kvare, naravno, ali da se toliko ljudi zali na istu stvar, znaci sa PA800 su nesto zaj..ali da izvinete, ne bih imao zivaca da se zezam po servisima ili da cekam po 40-50 dana da mi to otklone u garantnom roku (kao sto sam vec cekao).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Uploads: 0
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
Pa evo da se i ja uclanim.Posjedujem PSR S700.
PS.Yamahapassion da li si rjesio ono krcanje u zvucniku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Downloads: 68
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
pozzz
sviram yamaha psr a1000 arabic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2006
Downloads: 81
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
@zdozic: resio sam, sredili su mi na servisu i to i onaj problem sa dugmetom na registraciji, tako da je sada hvala Bogu sve ok zvucnik sljaka ko lud, samo sad pazim, ne manijacim se na njemu hehe. Bolje se odvrtati na dobrom ozvucenju nego na zvucnicima, osetljivi su (tako mi je rekao onaj lik iz prodavnice).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 16.08.2008
Downloads: 657
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: KORG PA600
![]() |
![]()
@yamahapassion
Dobro je.Drago mi je da si to sredio. Ti si vjerovato uspio to pod garancijom da sredis. Meni je garancija istekla,pa sada ne znam da li da narucim zvucnik i sam promjenim,ali sta ako nije do njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Downloads: 20
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav!
Eto da se i ja pridruzim! OD PSR - sviram PSR 3000 i PSR 1000 ( PSR1000 - kupio bas na onaj dan, kad je Bin Laden srusio twinse u New Yorku hehe..), a imam i TYROS 2. Dolazim iz Slovenije i po glasbenom ukusu vise " me vuce" na onu Alpsku - Nemacku stranu, ali ipak ponekad odsviram i po neku hrvatsku pesmu.Naravno samo za moju dusu. Pravim ritmove za Yamahu, naravno od midi fajla. Ima nekoliko mojih ritmova u download sekciji, a bice nadam se toga jos. Toliko za sada. Ako nekome nesto zatreba ima u mom profilu Email adresa. Bogdan alias Kastelfan |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|