|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Pa gledaj to ovako...
Jedan u hiljadu da kaze da je dobro... ![]() Evo i ovde, jedini si na temi kome se dopadaju Acer mashine... ![]() Jednostavna statistika... Desi se da nekome sve radi kako treba, ali to je jedan u ko zna koliko... Kao shto moj ortak ima Matsonic matichnu koja radi savrsheno kod njega vec 5 godina, a svima drugima crkla posle par meseci... ![]() A u svakoj klasi Acer, MSI i Asus spadaju u niskobudzetne, i to je nepobitna chinjenica... ![]() Ima ih josh... Nisu jedini, ali su kod nas najzastupljeniji. Ima chak i boljih firmi za koje ljudi ovde nisu nikaa chuli. Imao sam jedan Packard Bell, na kratko. Oke dizajn, ne previsoke cene i sasvim pristojno rade. Vecina nije ni chula za njih na Balkanu, ali ovi koji su na zapadu znaju, sigurno.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Posto se bavim prodajom racunara, reci cu vam svoje iskustvo:
Asus - veoma los kvalitet za takvo ime koje su stekli Sony - odlican kvalitet i dizajn, ali mnogo novca Dell - odlican kvalitet i stabilnost Toshiba - koliko para toliko muzike HP - Hp zadnjih godina snizava cene svojih laptopa kako bi se spustili u siroke narodne mase MSI - Dobra cena za konfiguracije, ali dizajn je na 90% modela isti Ja sam danas sebi uzeo MSI, 16 incha , DC procesor, 4GB rama, 320GB hdd, grafika 9300GS 256MB, 2Mpix cam, numericka tastatura na laptopu, Esata, firewire, fingerprint reader, d-sub, hdmi, Giga lan.... Tako reci svi zivi prikljuchci. Izasao me je 430e, i ima 2 godine garancije. U ponedeljak ga dobijam tako da cu videti kako ovaj model funkcionise. Imao sam pre njege isto MSI, samo sto je bio model sa 2GB ram-a i 160gb hdd, koga sam morao da prodam zimus... Sa njim sam imao problem koji je Vaxter napomenuo, ali je resen menjanjem coolera u ovlascenom servisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ja samo podmazao toatnom masti, i stavio jednu federplatnu plastichnu, poshto je nije bilo, da drzi sam ventilator da ne otpadne sa statora.
Fecera full vec neko vreme... ![]() Prijatno su me iznenadili kvalitetom rada mashina, iskreno. Ali odvratni su na oko... ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hehe a niko ne pominje gigabyte i toshibu?Moj ti je savet da dobro razmislis i da vidis za sta ti treba lap top!Ako ti treba samo za internet i ako te lagane stvari onda uzmi neki model koji lepo izgleda i boli te uvo!Posto si muzicar ja bih ti preporucio neku jacu masinu jer ga mozes iskoristiti i za posao i uz njega neku dobru externu muzicku karticu
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Toshibu pominjali, ali uvek u prolazu...
Jbg, malo je skuplja bila i ostala... ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo da se i ja oglasim...
Nedavno sam uzeo Toshibu A300-22Z odnosno kupili mi je roditelji, za 700e (na kredit, pa je malo skuplja nego u cashu kad se uzima), naravno, poslusao Vaxterov savjet i nisam se pokajao ![]() Do sad nisam imao nijedan problem osim kada sam na pocetku stavio Vistu pa sam je sklonio jer nije radila. XP radi ![]() CD za drivere nisam dobio i to mi je bilo cudno, kad sam ih zvao rekli su da se uz taj model ne dobija CD... Poslije toga mi je dosao njihov uposlenik da instalira XP i dodatne programe. Na CDu za dodatne programe nadjemo drivere ali za drugi laptop, Acer Aspire 5315...Sedam-osam od 10 drivera je odgovaralo mom laptopu. Mislim da su svi instalirani pa cak i za graficku s kojom imam neke probleme. Npr. nekad mi spomene da Hardware Aceleration nije ukljucena ali kad to provjerim ona je ukljucena, na recommended. E sad ako neko moze pomoci u vezi ovoga neka mi se javi. P.S. Graficka mi je ATI 256MB (ne znam tacan model). Kad gledam informacije o grafickoj, na svakom pise <not avaible>. Veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Malo skuplje?
Pa njemu je cena 550e - 600e... Uh... A drivere si trebao svuci sa njihovog sajta... http://eu.computers.toshiba-europe.c...elShortMod=770
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|