|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: BEOGRAD ZVEZDARA
Downloads: 202
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ROLAND EXR-5
Interesi: KLAVIJATURE
![]() |
rolan exr-5 sam kupio pre nekih mesec dana i mogu reci da je ful fulova klavijatura sa jako dobrim bojama i ritmovima.jasam memoriju zauzeo svega 300 kilobajta i to stavio najosnovnije stami treba za svirku.jasam je kupio od profesionalnog muzicara od ENKA izavov bend sto prati DZENANA LONCAREVICA tako da nemojte da lupate koje kakve gluposti o toj seriji.i jos nesto roland ima najolje dirke i toje potvrdjeno a o ritam masini necu ni da pricam.pozdrav za sve kolege koje sviraju exr seriju
![]() Dodato: pozdrav za dacu kolegu exr.mojti je savet da uzmes rolanda fantoma bilo koju verziju jel je objasnila neke stvari.moj pprijatelj je uzo korga pa800 kojii je najgore prico o rolandvim klavijaturama i posle nekih 10 dana muje crkla ploca i napajanje i zamenioje je za fantoma i sad prica sve najbolje o rolandu Kolega povedi računa malo kako se izražavaš...vredjanje nije dozvoljeno u komunikaciji na ovom Forumu!!! Promijenjeno od Vule (25.09.2009 u 19:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio dj dule za ovaj koristan post: | daca91 (25.09.2009) |
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
|
Ma i to sto kazes... Roland je Roland
|
|
|
|
|