|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dolazi jedan policajac drugom i upita:
-kuda si ti krenuo??? Ovaj drugi mu odgovori: - ma ne znam, a ti??? - ne znam ni ja. Ma hajmo ovuda blize nam je. Učiteljica piše levom rukom po tabli a mali Perica začuđeno glasno viknu: - Učiteljice pa vi nemate dlaka ispod leve miške. Učiteljica reče: - Perice spakuj lepo stvari i idi kući za danas! Sutradan na predavanju učiteljica piše sa desnom rukom i opet Perica glasno prokomentarisa kako učiteljica nema dlaka ni na pazuhu ispod desne ruke. Tu je učiteljici prekipio njegov bezobrazluk te mu reče da se spakuje i da ne dolazi celu nedelju dana u školu. Kada se Perica ponovo pojavio u školi učiteljica ispusti kredu te se sagnu da je podigne a Perica se sagnu da vidi gde se otkotrljala kreda i onda ustade i počne da pakuje svoje stvari. Učiteljica ga upita: - gde se ti pakuješ? Našta joj Perica odgovara: - Za mene je ova školska godina završena.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Vracaju se dve udate zene kuci-pijane. Pripisa im se, pa svrate na groblje. Prva se obrise svojim gacama pa ih baci, a druga stavi gace u torbu i obrise se trakom sa venca. Ujutru pricaju muzevi-prvi kaze:
- Moja zena dosla sinoc pijana bez gaca`! - Drugi kaze: Kod moje jos gore!Sto je dosla bez gaca i pijana, nego joj iz dupeta virila traka, na kojoj je pisalo: ''NIKADA TE NECEMO ZABORAVITI - MILE, PERA I FUDBALSKI KLUB `SLOGA`! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
A znate li sto je rekao cigan kad je potonuo Titanik???
- Jao bre koliko kila zelezo propade! ------------------------------------------------- Vozi mujo svoji auto i zastane na semafor a do njega zastane drugi auto u kojem se vozi mlada devojka i poglednu se niz prozor. I Mujo na zeleno zbrci auto i odjuri do drugi semafor a isto uradi i ona. Tamo pak se poglednu niz prozor. Isto se desi i na treci semafor. Na cetvrti opet zastaju jedan do drug i Mujo otvara prozor a isto i devojka otvara prozor i Mujo joj kaze: Sta i ti si prdnula? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
nedavno se Gospi u Međugorju ukazao Chuck Norris...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Stara kineska poslovica Pas koji laje nije dovoljno kuvan.....
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Umire Pirocancu otac. Stavili ga oni na samrtnu postelju, upalili svecu i cekaju. Izgore sveca pa sin upali drugu. Izgore i ta sveca sin vadi trecu, pa ce ocu: -A be, tatko, skoncentrisi se.
![]() Pitali u skoli kako su nastala deca. Jedno dete kaze moji kazu da se to stavi pupak na pupak i tako nesto... Javlja se drugi kaze mene su donele rode, tako rekli matori. Javlja se perica i kaze " JEL MOZEMO DA IZADJEMO MI KOJI SMO *EBALI DA NE SLUSAMO OVE GLUPOSTI" ![]() Igraju Drakula i Frankenstajn poker u leseve. Kaze Drakula: - Puk´o sam, nemam vise nijednog. - Sta kenjas, pun ti podrum leseva? - A tooo! To su secerasi, cuva ih keva za pekmez! ![]() Promijenjeno od Vule (04.10.2009 u 02:24 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
E, jesu dobri,bash...