evo ja i kolega neke obične večere, lovačke fešte i drugo slično tome sviramo za 800 kn(cca110e), vjenčanja za 3000 kn(cca 415e), a ako sviramo u nekom restoranu petak, sub i ned onda za nekih 600 kn po večeri, sve je stvar dogovora, naravno cijene koje sam naveo su ukupne...tu kod nas u Istri (Hrvatska) konkurencija je strašna....ima jako puno bendova a duo-trio da ne govorimo mada je sve to na midi i kad ih čujem prođe me volja za ikad više svirat ali jbg šta je tu je, svatko se bori na svoj način. Za mene pošto još idem u srednju s tim novcima sam glavna faca šta će poslije bit neznam ali zasad sam više nego zadovoljan jer kupim si sve što trebam platim si i puno mi ostane sa strane mada se sve to popije prije ili kasnije

...ima jedan duo kod nas koji imaju neki ugovor sa Draženom Zečićem i Jasminom Stavrosom i sviraju uvijek kad je koji od njih u Istri, oni su face i berba im je 4000-5000 kn na večer a rade kao ludi stalno sviraju imaju "šleper" razglasa i sviraju uvijek kad je neka veća faca kod nas....možda uspijem i ja do toga jedno dana...hehe...pozzz