|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ma burli u pravu si ja sam vec odavno pustio jedan nokat i zasiljio ga heheh i nekako mi uspijeva pogoditi pravu opciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2006
Downloads: 355
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Izvinjavam se za predhodnu poruku - nije se primetila razlika sve dok nisam ugasio klavijaturu pa opet upalio... Global - A.Touch Curve - je definitivno opcija za odredjivanje osetljivosti. Pozdrav, hvala svima na pomoci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Iz manuala za Pa800, ali je generalno slicno za sve Korg klavijature i nema nikakve veze sa osetljivoscu displeja...
![]() Keyboard Settings Velocity Curve This parameter sets the sensitivity of the keyboard to your touch. By default, it is set to Medium 2. Fix No dynamic control available. Dynamic values are fixed, as in a classic organ. Soft1 … Hard3 Curves, from the lightest one to the hardest one. A.Touch Curve This parameter sets the sensitivity of the keyboard to the pressure you apply after first pressing a key. Soft1 … Hard3 Curves, from the lightest to the hardest one. Off The aftertouch is turned off.
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
gile87 drago mi je da si rijesio problem , a neke kolege koje skupljaju postove bih zamolio da to cine na vicevima , jer ako covijek ima problem bilo bi lijepo da mu se pokusa pomoci , a ne da se stvara cirkus od toga...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2006
Downloads: 355
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li je pomogla kalibracija ili podesavanje u globalu ne znam jer sam odradio oba, ali nakon ponovnog ukljucenja klavijature osetljivost ekrana je BOLJA!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Bitno je da si ti riješio problem!
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.03.2011
Downloads: 305
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
gile87 dali si sacuvao global kada si odradio kalibraciju ili si samo ugasio klavijaturu i ponovo upalio??? pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
To za aftertouch je podešavanje za dirke ne za ekran, nema opcija za podešavanje osteljivosti ekrana, osim možda u nekom serviserskom meniju ako ga ima....
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|