|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
pa kolega gokilli, zasto si uopce i pokusavao da postanes super clan na tom dzeparoskom forumu
![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
|
![]()
E ovako da ti objasnim....
![]() Imam Rolanda E 80 i dobio sam ga bez Cd-a na kom dolazi osnovni OS znaci V1.0 ,a da bi proverio vokalist koji ponekad radi extra a ponekad malo cudno treba mi taj OS koji postoji na tom forumu. Dodato: Nema na Rolandovom sajtu postoji jedino verzija 1.6 Promijenjeno od gokili (06.10.2009 u 22:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Gokili
Da li si pokušao sa zvaničnog sajta da skineš tu verziju OS-a? A zašto ti u profilu piše pa800 a kažeš da imaš Roland E80? Hvala |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Zato sto sam prodao Pa800 i uzeo E80.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jel od Siniše?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
ne smem komsiju vise da spominjem dobicu bananu
![]() Da razjasnim nesto mada nije mesto.... Sinisa i ja zivimo u istoj zgradi i ja vucem net konekciju od njega tako da imamo istu ip adresu...sto je ovde mnoge bunilo. Od njega sam dobio samo set a kljavu sam uzeo od DjoleNs mislim da se tako potpisuje na netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
E super...vidim da već unapred znaš na šta mislim pa bih te još zamolio na jedan odgovor...da li i treći kolega (sinisabar) koristi istu konekciju? Hvala
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja sam bio super clan na tom sajtu ali kako su uveli clanarinu izbrisali su i bazu super clanova.Od setova i sve sto je bilo tamo uglavnom sve skoro isto sto mozes da skines i ovde i nije bilo bas nekih setova za koje bi se iznenadio kako su kvalitetni .Jedino sto sam ja skinuo su ritmovi za Yamahu da su da mozes da reces da valjaju ali ne mogu da garantujem da jih nije postavio neki od clanova ovde sa sajta.Pa cu te ritmove da okacim ovde nek skine ko hoce .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@ gokili
Ima i verzije 2 samo nije besplatna. ![]() Sa dvojkom mozes i mp3 da pushtash na E80 i ima dosta Ritmova i boja ,,Goldstyle itd) Dogovori se sa nekim kolegom pa kupite zajedno tj. po pola. Ovde u A i u D koshta 39€. Ovo ti pishem cisto informativno. Promijenjeno od gega (07.10.2009 u 17:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|