|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
A mozes i da uzmes yamaha n12 mixer sa zvucnom karticom,vezes ga fire wire vezom na pc,i dobio si mini studio,a mozes da ga koristis i kao hd snimac(za zive svirke).Dobijes i Cubase ai4 uz mixer.Ja sam ovo uzeo prije par mjeseci i prezadovoljan sam,radi kao ludo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
enzo druze pogledaj koju kompu koristi covek ...
ne da kazem ovo sad negativno, al mislim da nema cak ni usb2.0 a kamoli firewire karticu il prikljucak na kompu ... inace si u pravu, taj yamaha n12 vec ide malo vise u semi-profesionalni zvuk/rad ... njemu dovoljan jedan emu02 il nema veze nek bude i jedan emu0404 ...inace bez audio/midi kartice latencija bez kraja ... pa cak i blokada kompe u nekim slucajevima ... a ima i od drugih proizvodjaca, treba malo da se potrazi po netu ... eto ja koristim tascam 122l i platio sam ga pre 2 godine 150,- evra ... znaci moze i da se nadje neki polovan do 70 evra ... a nije tacno da svakome vst-i moras da podelis midi kanal na 1 ... ovi koji su multitimbral mogu i vise midi-kanal odjednom ... na primer VSC(virtual canvas) ili kad otvoris 2 istih vst-i, onda svaki dobije svoj kanal ... @buongiorno ne razumem samo, zasto kad startujes cubase, izaberes empty file?.. uzmi onaj vec gotovo definiran .. 16 channel midi i miran si ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne kontam ni ja ovo od Anela,uopste nije bitno na kojem ce kanalu svirati.Uostalom za bubnjeve je ionako rezervisan kanal10,ali moze i bilo koji drugi akoces ga exportovati u waw i dalje obradjivati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|