|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.08.2009
Mjesto: Krusčić kod Kule
Downloads: 118
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg i30 i Korg TRITON LE
![]() |
![]()
kolega najbolje je da negde probas oba sinta,neko ce ti reci korg a neko yamaha.Ja sam u dusi korgovac,ali mi se svidja kako rade i yamaha i roland.Svaka ona dobro radi na svij nacin samo je treba znati ustelovati
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ma,ne sikiraj se za materijal za Yamahu,ima ovdje na downu dosta toga gotovog.A,što se tiče kvaliteta : Yamaha je kvalitetnije urađena(što se dizajna i izrade tiče),a PA 50 ima više memorije.Što se sounda tiče to je već stvar ukusa.Meni,lično,Yamahini aranžeri imaju najbolji sound.Ali,to je samo moje mišljenje i moj ukus.Kao što su ti kolege rekli,isprobaj oba,pa odluči sam.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Tu se govori o dve mnogo bliske a ustvari skroz razlicite klavijature ali bitka je ostra!!!
Yamaha ima pobogate ritmove zasto imaju 3 intra, 3 ending i 4 prelaze, ima pokvalitetne dirke sa touch response, efekte dobro zvuce (reverb, delay, dsp, echo, harmony) meni se kod yamahe vise svidzaju. Ali drum kitove su samo 15 fabricke sto kod korga je bolje. To je uglavnom za yamahu. Sto se tice efekta i kod korga zvuce odlicno, imas i vise memorije, a imas i vise setove u downloadu za korg tako da ces da nadjes i od pile mleko ![]() Dodato: Taj hard disk koji sam spominjao nije to jeftina prerada i ne radi se to jednostavno i malo skupo je ali samo sam spomenuo da znas! Promijenjeno od Ace (10.10.2009 u 01:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | DarkoG (16.10.2009) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|