|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  | 
|  10.10.2009, 23:29 | #1 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |    Evo,postovani kolege muzicari,dosao je red na mene da se i ja predstavim.Zovem se Nenad,zivim i radim u Traunu(Austrija).Sviram od svoje 5. godine.Poceo sam na harmonici,da bi poslije presao na klavijature.Od instrumenata posjedujem korg pa 50 i n 364.Za neko ozbiljnije muziciranje nemam bas puno vremena zbog prirode posla koji obavljam,ali se nadje vremena da se odsvira kakva manja festa i sl.Ovim putem pozdravljam sve clanove foruma i nadam se da cu i ja dati svoj skromni doprinos u okvirima svojih mogucnosti.Jos jednom,lijep pozdrav svima,forum je super i samo dalje tako!!! | 
|   | 
|  11.10.2009, 11:25 | #2 | 
| Odomaćeni član Registrovan/a dana: 23.01.2009 Mjesto: Prijedor Godina: 57 
				 Downloads: 883 Uploads: 28 Rekao HVALA: 37 

Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova

Instrumenti: klavijature i gitara Interesi: Ribolov  |   

Evo,da poželim dobrodošlicu svim novim članovima foruma.Nadam se da ćete imati dosta koristi od ovog foruma i obratno.Pozdrav!
		 | 
|   |   | 
|  11.10.2009, 22:58 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Tim Yu-midija vam zeli dobrodoslicu.
		 | 
|   |   | 
|  19.10.2009, 13:54 | #4 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.10.2008 
				 Downloads: 100 Uploads: 0 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Weltmeister Diana,Weltmeister stella,Casio px 100,roland exr 7!  |   

Ja san Mile Ivičević! Iman 15 godina iz Vrgorca sam! Sigurno sam među mlađim članovima! Idem u Glazbenu školu za klavir....sviram klavir,klavijature,u zadnji par mjeseci harmoniku(koja mi se jako dopada),pozdravljam sve članove i nadam se vašoj poodršci i naravno ako je u mojoj moći da ja vama ikako pomognem!
		 | 
|   |   | 
|  19.10.2009, 14:25 | #5 | 
| Satriani Registrovan/a dana: 22.07.2008 Mjesto: Mostar, Hercegovina 
				 Downloads: 682 Uploads: 10 Rekao HVALA: 25 

Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova

Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam       |   

eh, umalo pa Hercegovac   pozdravlja te Hercegovac u ime yu-midi teama  vidim sviras weltmeisterke ko i ja, ako ti treba pomoc oko casia sto se ritmova tice, samo se javi  EDIT: Uh, tek sam sad vidio da je Casio PX 100 elektricni klavir     
				__________________ I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (19.10.2009 u 14:27 sati) | 
|   |   | 
|  20.10.2009, 18:40 | #6 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 11.10.2008 
				 Downloads: 100 Uploads: 0 Rekao HVALA: 2 

Instrumenti: Weltmeister Diana,Weltmeister stella,Casio px 100,roland exr 7!  |   

e naravno weltmeister....   | 
|   |   | 
|  20.10.2009, 19:58 | #7 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 17.09.2008 
				 Downloads: 169 Uploads: 0 Rekao HVALA: 4 

Instrumenti: PA500&PA800  |   

Pozdrav svima!  Zovem se Alen, iz Siska sam, maturant sam gimnazije  . Sviram nešto manje od godinu dana, od toga aktivno (tako da sviram svaki dan po par sati, a ne kampanjski kao prije) jedno 5 mj. Kao što se vidi iz nicka, posjedujem Korg PA500. Nadam se ugodnom druženju   Ovim putem pozdravljam kolegu Svirka   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| novajlije, predstavite | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |