|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Reinstalacija windowsa nece resiti ovaj problem jer se on nalazi u samom >BIOS-u !
Kolega ukoliko se ne snalazite sa kompjuterima onda Vam je i moj savet da ga odnesete kod nekog strucnijeg. Ono sto treba uraditi je sledece: prilikom paljenja kompjutera pritiskati tipku "delete" da bi se uslo u bios zatim otici do "Power options" i spustiti se do "Wake On LAN /Wake On Ring" odabrati disable zatim pritisnuti "F10" potvrditi sa "yes" i problem bi trebalo da je resen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.06.2008
Downloads: 17
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala najlepse probacu odmah pa sta bude,pozdrav.
PS:A koja je to tipka??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ako se samo sam upali to i nije neki problem,vjerovatno je prekidač oslabio,možeš na glavnom prekidaču odpozadi prekinuti napajanje i tad se neče više sam paliti.pozdrav
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nije to do prekidaca jer mu se tacno pali na 15 minuta,samo treba u biosu da se iskljuci iz opcije za auto power!Odrade kao sto ti je rekao fable i nece biti problema!!!
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala momci na savetu sve sam odradio ali na kraju posle pritiska na F10 nema ono klasicno yes za potvrdu nego kao neka opcija Y/N.Jos mi je to ostalo i zavrsio sam .Zna li neko kako se potvrdjuje to jes.Probao sam i na slovo y i na N ali ne reaguje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
odaberi "Y"
y= yes n=no ono sto ustvari treba da uradis ovim poslednjim postupkom jeste da sacuvas podesavanja izadjes iz biosa nakon toga ce se komp. restartovati i podici windows Promijenjeno od fable (15.10.2009 u 11:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Izvadi bateriju sa matične ploče i ostavi ju vani nekih 25-30 min. tako če ti se resetirati BIOS i vrača se na tvorničke postavke,tak' češ najsigurnije rješit problem.
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
zaboravih da napomenem da nakon sto odaberes "y" pritisnes "enter"
![]() Promijenjeno od fable (15.10.2009 u 11:37 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
Hvala Vam svima,to posle pritiska an yes me i bunilo ali sam slucajno pritisnuo enter i dobio sam to .Ali izgleda tu nije problem vec negde u C:.Hvala jos jednom pa cu videti sta mi valja ciniti.Veliki pozdrav svima i hvala na nesebicnoj pomoci.Sale
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|