|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Tonijo...
Svakako da moze sa Awave ali mora biti registrovana verzija.Jer sve bas-kontre koje se sviraju na Motifu su semplovi od DX11 i V50. Amadeusvk... Princip je isti kao i na Tritona.Kad jednom ucitas PCG ne moras vise dok ne promenis set. Ipak postavke se ucitavaju sa USb-a. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vlaxxy za ovaj koristan post: | tonijo (23.10.2009) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma imam Awave registriran samo me j... da oprostiš što mi to zvuči prejednostavno, Awave-OPEN KSC i onda Save As MOTIF format i da radi, morat ću probati.
živio
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sve si mi reko...
nikad nisam imao tritona... Kaže prijatelj da na sticku su samo samplovi u nekom formatu a postavke klavijature su u samoj klavijaturi??! To bi značilo da treba ponovo spremit ALL na stick kako bi bilo sigurno, da se mogu mjenjati setovi i ubacivat samplovi bez straha? A što znači registriran awave? Ne može crack verzija? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio TomyCroSound za ovaj koristan post: | tonijo (23.10.2009) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Awave mora biti registrovana verzija inace neces moci konvetrovati nista.
Moci ces samo preslusati semlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
Ne razumem u cemu je problem, registrovan program na ovaj ili "onaj" nacin moze - nemoze ?? Awave moze da prebaci iz bilo kojeg u bilo koji format sempl bas sam gledao malo pre ima u sebi Motif zapos sempla moze da iscita i da upise u motif zapis sad samo treba znati koji zapis zelis da bude sempl (tj. koji cita) posto ima za motif vise zavrsnih ekstenzija fajla npr.
Motif 6-7-8 W2A-ALL format W2V-VOICE format W2W-WAV format W3V-Sample data file Motif ES 6-7-8 W7A-ALL format W7V-Voice format W7W-Wav format W8V-Sample data file Sad treba znati koji se zeli zapis, nisam baratao sa Motif-om tako da ko ima motif valjda zna u kom je zapisu sempl i to je to, eto bar sam probao nesto da pomognem i nebi trebalo da bude problema oko konvertovanja semplova iz KORG u Motif zapis, kao sto je problem kod Fantoma gde se mora rucno sve slagati. Promijenjeno od RadeKOKI (24.10.2009 u 01:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Rade,probaj prebaci nesto iz tvoje Yamahe u Roland.
Alo uspes znaci registrovan ti je Awave,ako ne onda nije... ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1