Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 22.02.2007, 12:25   #1
rakija
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

E jarna preso si svaku mjeru druze moj, Nedime!!!!! Ko prvo znam te ti se mene nemozes sjetit a zivimo u istom gradu. Ko prvo ti i tvoja svirka nista nigdje dobro dosli to je vec poznato i nemoj da idemo u detalje sad nije vazno. Znamo i ja i ti da tvoja akademija je maci kasalj jer jarane nemas talenta neznas svirat a pravis se neki umjetnik. Gubis zivce!!! Sve je finno pocelo cito sam al ti moras uvalit pa makar te nebilo!!!! Ti i taj pa800 je kurceva dlaka i ti to znas. Pa800 ovo ono sta ja znam. USUTI VISE!!!! Kolko se provodis na ljudima ovdje ko da si Pavaroti!!!!! A niko te nezove da sviras isto tako niko ni da mu snimas!!!!!! Pa800 je bolji od pa80 radi dipleya memorije i to je to. Poredis ga sa tritonom kako? Kazes da je bolji nego pa1x pro halo majmune!!! Kako ce biti bolji nego pa1x pro. Pogledaj oktave kod jednog i kod drugog pa se zamisli. Pa800 ti je sint za one turke koji neznaju sta je dobro vjerovatno ga hvalis tolko da sam sebe utjesis jer si se razocaro!!!! I molim te ko Boga zatvori onaj sajt tvoj sramota je onako ponizavat klavijature. I nemoj jest govna pa prosipat ovdje tovje stresove. Ti si bio nula i biti ces nezaboravi to.

Tema zaključana

Favoriti

Oznake
korg, mp3, pa800, primeri

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:23

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije