|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Sad primetih.....ne vidim nigde ko je online od moderatora.Mis'ïm kad zaskripi da se cimne neko od starijih tj.iskusnijih kolega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Jefto...m'sm...malo je takvih...
![]() ![]() Izvinjavam se zbog malog "izletanja sa staze",to jest sa teme ali nisam izdrzao da ne prokomentarisem... ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Nisam ni ja bas mlad....
![]() Inace,da se vratim na temu nova verzija je dobra...svidja mi se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter
da li je ovakav portal zahtevan..mislim ceo taj template.. moj komp je na servisu, sad sam na drugom kod caleta (512mb ram), i prilicno jadno mi radi..doduse imam 16:10 ako nista drugo ![]() hteo sam i da pitam da li bi mozda bilo dobro da se pored "pesmarice" tj tekstova, ili cak u njih ubacuju i akordi,tablature partiture itd..pa da postoji mogucnost da se ostavlja komentar ispod ili sa strane..dakle da li je to izvodljivo..ipak je ovo i za svirace a ne samo za pevace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Zahtevnost nije nikakva...
Manje-vishe kao i svaki sajt... ![]() Mozda ti je na tom kompu problematichno renderovanje tolikih slika i transparencije. Ja sam isprobavao na virtuelnoj mashini koja je ogranichena na 500 megaherca i 512 rama. Radi normalno... Razmishljao sam i o akordima, i to ce verovatno i biti. Kao i josh mnogo stvari... Komentari nema shanse... Previshe je shto moderatori moraju da se bakcu kojekakvim prepirkama po forumu i downloadu, a ne tek tamo... ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ne znas zasto sam mislio komentari..bice pitanje tacnost tih akorda, mada ako neko hoce da ih popravi nek okaci svoju verziju zar ne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Znam, pa bash zato i kazem da nema shanse.
Na tim "ispravkama" najvishe problema i nastaje... ![]() Nekad neko stvarno uchi pogreshnog pameti, nekad se nekome povredi sujeta... Ide to tako... Zato bolje ne... Lakshe je moderatorima da dodaju ispravku koju im poshalje neko, nego da sredjuju nepotrebne svadje. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|