Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 24.02.2007, 08:35   #1
korgich
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 04.05.2005
Mjesto: San Jose California
Downloads: 164
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
korgich befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
korgich pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Evo raja i ja sam isprobao ovaj novi OS za pa50. Prvo sam se nasluso jednog ritma na razglasu pa sam onda instaliro novi OS pa sam pustio opet taj isti ritam i bio spreman da kazem da je to jedna od mnogih gluposti sa interneta. Ali .... Prijatno sam se iznenadio Prije sam uvijek imao nekog mutnog basa u citavom miksu. Na razglasu sam uvijek morao da smanjim bass i to poprilicno. Extreme je zvucao dobro a 50-ka sa previse nekog dubokog basa i mutno. Sa ovim OS-om pa50 zvuci mnogo jasnije i realnije pa i melodicnije sto je Alix reko. Cinele i hi-hat toliko jasnije zvuce da sam moro sve ritmove de prestelujem (prije ih nikad nije bilo dosta). Komplet bubanj zvuci realnije.
Pa50 mi je sad na mixeti nastiman sve ravno i netreba nista da diram. Ako sam to sebi umislio nema veze. Uglavnom je da mi se svidja. Samo da dodam da citav sistem funkcionise brze. Kada editujem ritam u record modusu memorise ga mnogo mnogo brze. Eto to su moji prvi utisci. Kralju, Caru, Shahu Stefan72, hvala.
korgich je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
modifikovan, os306, pa50, pa80

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 00:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije