|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ja sam ranije već imao Triton Lee,pa ga prodao,ali nisam ga povezivao preko midija sa Yamahom.Ovih dana ću isprobavati razne kombinacije,pa se čujemo,ako negdje zapne.Pozdrav i sve najbolje,zemljače!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5261
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
koliko si platio triton le ako nije tajna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
I od mene jedna molba povezi ga preko midija i povuci bubanj,bas i kontru na psr 3000,neki po tvom izboru i okaci na demo,bas me interesuje kako ce izlaziti,ali samo nemoj JV,jer to vec znam da je ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
yamahapasion,nije tajna,platio sam 400 eura.Ima 64 MB RAM i torbu.
Svrakane,za druge setove,osim JV,mi bubanj i bas ne treba.Yamahini standard 1 i studio set zvuče fantastično,a megavoice finger,pick,slap i fretles basovi su sasvim dovoljni za sve ostale setove,s tim da sve možeš editovati u style editoru.Ali,pokušaću,kad to malo provalim,pa ću okačiti nešto.Sinoć je kolega donio kod mene PA 800,spojili smo na razglas i Yamahu,pa smo poredili bubnjeve ,bass i gitare.Zvuči to na obje moćno,a ukupan sound je stvar ukusa.Samo,na Yamahi pop ritmovi zvuče puno ozbiljnije.Ima na Lee nekih semplovanih basova.Iskreno,meni megavoice basovi zvuče bolje.Toliko,pozdrav svima! Promijenjeno od makso68 (02.11.2009 u 09:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nek je srecno Makso druze,ko jednom zasvira na dve klaviajture nikada vise ne ostaje na jednoj,samo moze da kupi i trecu
![]()
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma znam,ja sam u prodavnici na poslu istestirao na razglasu sve sto imam od psr1500/3000,s700.s900,T2,T3,pa500,pa800,GW8,ali me interesuje kada se pomesaju kako ce ispasti,ajde bar povuci sa Le neki bas i kontru od fendera Cici ili vec bilo koju posto ih sad vec ima dosta,cisto da bih cuo tu kombinaciju,bas me interesuje kako ce izaci.
@Marco7,ja sam svirao na 3,pa na 2 pa sad na jednoj,jbg,ali cu opet ici na dve uskoro Promijenjeno od svrakan (02.11.2009 u 09:24 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja jos ubacujem dva bongosa i jednu darbuku cisto za neke solo deonice kad je povozit ritam!Jos uvek spremam improvizacije i onda samo rokam bubanj i improvizacija na udaraljakama tri blokau toku svirke po 2-3 minuta
![]()
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolega Makso, čestitam na ovom izboru, tako bi uradio i ja!
Na jednoj klavijaturi se može svirati, dapače, ali kad je još jedna odma je to nekako sigurnije, ne stigne se uvijek promjenit sound i slično, pa dobro dođe taj drugi synth... Ja gažu ne mogu zamišljat samo sa jednim, uostalom dok su dva syntha na stalku izgleda puno ozbiljnije, ljepše...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|