|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 23.09.2009
Mjesto: zagrab
Downloads: 123
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: casio wk-3700,roland e-16,i neko smeče..
Interesi: sviranje,sviranje,sviranje...
![]() |
![]()
ma pazim ja...govori meni stari"ja nikad nisam **bal s kondomom,samo na stanici prije zajdeš dole"...skupi su kondomi a i mislim bolje je bez njega
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ey mahire, posto ti je 15 godina i recimo da ti neki clanovi foruma nece vjerovat, daces im dokaz za 9 mjeseci
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
zašto baš za 9mj,mogu ja odma da dokažem,još znam gde stoji krvavi ručnik i moja majca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nema veze, ovaj za 9 mjeseci je mnogo vjerniji, jer kazes nisi momka u ronilacko odijelo obukao
![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
hahahaha...ma pazio sam...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imaš 15g, 10min posla i ti je rasturiš, sve je krvavo, još se pitam jeli yugo u komadu..
Opasan lik ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Ja sam prvi put umocio sa 19...jbg nisam slavan jebac od malena iako su mi i tata i deda soferi
![]() Zvala se Aleksandra. Zabavljala se sa mojim drugom jedno mesec dana i do tad se nisu kresali...kako su raskinuli tako su poceli da se cepaju na redovnoj bazi...par puta i kod mene kuci...za slavu (svi moji gosti su znali) sta rade u hladnoj sobi...on se mrzne a ona uziva I tako jednom prilikom zove on mene, kao docice ona da se kresu ali ne moze kod njega jer mu je puna kuca...Ja mu kazem moze, ali neko ce da plati...ti ili ona to se dogovorite! Dosla ona, sela izmedju nas dvojice...ja da je pipnem ona se brani i smeska a njemu pusta...mislim se mamu ti tvoju...pogledam druga i klimnem glavom. Pitam ga oce kafu, on kaze oce...sat i po smo nas dvojica sedeli pili kafu, pivo...pricali ne zarezujucije ni 2%!!! Vec pocela da se trese...vice drugu ajmo u sobu, ajmo... On kulira...posle pola sata moljenja, jer je vec morala da ide on je odvede u sobu i krene da je krese... Ja sedim u dnevnoj, saltam kanale na tv i mislim se...jebacu je! Uletim u sobu! Ona pocne da vice na mene...da izadjem...ali ne prestaje da se nabada! Ja se pravim lud...ona drugu da mi kaze..on njoj da je ovo moja kuca i da on nista ne moze ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala joj! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|