Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Ljubav & Seks

Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;)

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 12.11.2009, 23:56   #1
mahir
Banovan!

Registrovan/a dana: 23.09.2009
Mjesto: zagrab
Downloads: 123
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: casio wk-3700,roland e-16,i neko smeče..
Interesi: sviranje,sviranje,sviranje...
mahir befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ma pazim ja...govori meni stari"ja nikad nisam **bal s kondomom,samo na stanici prije zajdeš dole"...skupi su kondomi a i mislim bolje je bez njega,hahahaha...ljudi to je neš najbolje na svijetu...bolje nek da skineš sve stvari južnog vetra hehehe ...malo pretjerujem..hahha
mahir je offline   Reply With Quote
Star 13.11.2009, 00:01   #2
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ey mahire, posto ti je 15 godina i recimo da ti neki clanovi foruma nece vjerovat, daces im dokaz za 9 mjeseci

Dell je offline   Reply With Quote
Star 13.11.2009, 00:10   #3
mahir
Banovan!

Standard

zašto baš za 9mj,mogu ja odma da dokažem,još znam gde stoji krvavi ručnik i moja majca
Star 13.11.2009, 00:26   #4
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

nema veze, ovaj za 9 mjeseci je mnogo vjerniji, jer kazes nisi momka u ronilacko odijelo obukao

Dell je offline   Reply With Quote
Star 13.11.2009, 10:54   #5
mahir
Banovan!

Standard

hahahaha...ma pazio sam... nebrinite ljudi
Star 13.11.2009, 11:10   #6
b.o.Y.c.h. ČK
Odomaćeni član

b.o.Y.c.h. ČK's Avatar

Registrovan/a dana: 25.04.2007
Mjesto: Međimurje, Bayern
Godina: 37
Downloads: 686
Uploads: 13
Rekao HVALA: 124
Zahvalili mu 43 puta u 43 Postova
Instrumenti: Genos, Scandalli, Bugari Gold, Hohner Bravo III
Interesi: Skupljanje salveta
b.o.Y.c.h. ČK befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko MSN messengera b.o.Y.c.h. ČK pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Imaš 15g, 10min posla i ti je rasturiš, sve je krvavo, još se pitam jeli yugo u komadu..
Opasan lik
Star 07.12.2009, 23:03   #7
doktor87
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: Сурчин
Downloads: 88
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: KORG X5D
Interesi: Maloletnice... :))))
doktor87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
doktor87 pošalji poruku preko MSN messengera doktor87 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Lächeln

Ja sam prvi put umocio sa 19...jbg nisam slavan jebac od malena iako su mi i tata i deda soferi

Zvala se Aleksandra. Zabavljala se sa mojim drugom jedno mesec dana i do tad se nisu kresali...kako su raskinuli tako su poceli da se cepaju na redovnoj bazi...par puta i kod mene kuci...za slavu (svi moji gosti su znali) sta rade u hladnoj sobi...on se mrzne a ona uziva

I tako jednom prilikom zove on mene, kao docice ona da se kresu ali ne moze kod njega jer mu je puna kuca...Ja mu kazem moze, ali neko ce da plati...ti ili ona to se dogovorite!

Dosla ona, sela izmedju nas dvojice...ja da je pipnem ona se brani i smeska a njemu pusta...mislim se mamu ti tvoju...pogledam druga i klimnem glavom.
Pitam ga oce kafu, on kaze oce...sat i po smo nas dvojica sedeli pili kafu, pivo...pricali ne zarezujucije ni 2%!!! Vec pocela da se trese...vice drugu ajmo u sobu, ajmo... On kulira...posle pola sata moljenja, jer je vec morala da ide on je odvede u sobu i krene da je krese... Ja sedim u dnevnoj, saltam kanale na tv i mislim se...jebacu je! Uletim u sobu! Ona pocne da vice na mene...da izadjem...ali ne prestaje da se nabada! Ja se pravim lud...ona drugu da mi kaze..on njoj da je ovo moja kuca i da on nista ne moze Izadjem ja sa recima da se vracam za 15 minuta...i naravno vratim se...on zavrsio, navlaci gace i vice ja sam zavrsio! (kad tad nisam pukao od smeha nikad necu! ) ko da je ona najgora kurva koju smo platili..a drugarica nam...kao Pita ona mene jel mi prvi put, ja kazem jeste...ajde! Jebala je ona mene jer ja nju nisam znao... Kad se sad setim da nisam mogao da uteram zguza... Jebes budalu! Al sam se usro! Nije sve jedno...u sobi hladno...ja drhtim inace...a ona resila da me odradi... Nisam ni svrsio jer se ona smorila sto je morala sama da radi sve... ja neupucen Posle pola sata smo izasli...u tom trenutku kad je ona izlazila iz kuce ulazi moja keva Posle mi je tata rekao da je mamu smarao pola sata u radionici da ne bi otisla u kucu...i da mu naravno dugujem gajbu piva...pa me je posle zezao da sam dojebnik!

Hvala joj!
doktor87 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije