|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
Eh, ovako, izgleda da ove kutije što su u trgovini a koje sam ja gledao, su LX 15E, a ne B.
Izvinjavam se svima na krivoj informaciji. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 30.05.2009
Downloads: 462
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Dragi mkolega,ja vec tri godine radim sa warfedalovim aktivnim kutijama 15 od po 400 w.Meni je vrlo brzo posto sam ih uze crkao bas pa sam u obadvije stavio celestion 1530 i mogu ti reci da sam sa time mnogo zadovoljan,radom sa Korgom PA 800 i Rolandom G70 i mogu ti reci da je zvuk extra.Narocito mi se svidja glas koji izlazi iz njega.Koristim Yamaha pasivnu miksetu.Takodje da ti naglasim da mi je jedan prijatelj na njima napravio i spikon izlaze za jos po jednu kutiju.koje fabricki one nemaju pa za vece svirke koristim uz njih i Ev s200,starije kutije koje mnogo dobro rade.Koliko je to pametno i ispravno ja stvarno ne znam ali mi dosta dobro odradjuju posao i zaradjuju pare pa i ako skorije budem morao da ulazem za neku popravku nije mnogo bitno,To sam napravipo pre nekih 7-8 meseci i jos uvek dobro funkcionisu i solo i sa jos po jednom pasivnom kutijom.Na njima imas i potencu=iometre za visoke i bas tonove i jednom recju odnos cena kvalitet barem se meni mnogo dopao.Platio sam ih nesto ispod 1000 evra obe nove i jos 140 evra celestion koje sam ugradio i dosad mi se isplatilo.pozdrav i sretno sa tvojim izborom.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Downloads: 179
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Taj Wharfedale mi je malo ipak nepoznato ime, a s obzirom na cijene su ok...
Da li netko još ima moždaWharfedale kutije u kombinaciji s Korgom PA1xpro ili PA2xpro? Gdje je u biti Wharfedale u usporedbi s Yamahom Zeckom Dynacordom Peavey---? |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|