Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 25.11.2009, 17:32   #4
rondzo4life
Drugar foruma

rondzo4life's Avatar

Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
rondzo4life befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Neznam koliko ti je tezina bitna, ali PRX515 je znatno laksa od HD1521. Sto se tice QSC-a, ja bih zaobisao K-seriju i pogledao nesto kao HPR152i, mada su sto se tice tezine u klasi HD1521. Kada je JBL u pitanju, imaj na umu da su njihove powered kutije radjene sa namjerom da se kace preko DBX-driverack. Ja sam probao PRX seriju i novu EON seriju sa, i bez drive-rack-a, i mogu ti reci da je razlika u soundu znatno uocljiva.

U globalu, sva tri modela koja si naveo su OK. Ako uzmes JBL prx ili Eon seriju, obavezno uzmi i DBX driverack PA ( model radjen za powered speakers u USA se krece oko nekih $350) uz njih.

Mackie ti ne preporucujem zbog poslovne politike LOUD-technologies firme koja ima dosta problema momentano, i na koju se dosta musterija zali kada je u pitanju popravka opreme pod garancijom. Mozes otici na Mackie oficialni forum i procitati komentare u vezi servica tokom garantnog roka. Sve se ovo pocelo desavati od kako je produkcija otisla za Kinu.

Sto se tice QSC-a, znaci zaobidji K - seriju i uzmi nesto iz HPR serije koja je malo skuplja! Inace QSC koristi ventilatore za hladjenje pojacala koji znaju da prave neugodne sumove.

Moja preporuka je JBL PRX ili EON 515 uz DBX-driverack PA!

Nadam se da ce ti ovo pomoci!
rondzo4life je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije