|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@rondzo4life
....Ako uzmes JBL prx ili Eon seriju, obavezno uzmi i DBX driverack PA ( model radjen za powered speakers u USA se krece oko nekih $350) uz njih. ....Moja preporuka je JBL PRX ili EON 515 uz DBX-driverack PA! Preporuka da,ali ne i obaveza! Radi se o aktivnim kutijama sa ugradjenim DSPom,tako da Drive Rack nije obaveza kao na primer kod SRX i VRX serije. Jako dobar sound,jedina mana,slabo dimenzionirani HF driver(2408H). Do sad licno promenio 3 komada a jedan kosta 150EUR!! Od sve nabrojane zvucnike moj glas ide MACKIEu HD1521! Ko je cuo kako radi ovaj monstrum,zna o cemu pricam....posle FUSSIONa,najbolji zvucnik koji sam cuo iz Mackie produkcije! Jedino sto mi smeta je ugradjeni EQ ![]() Pozz P.S.nikad do sad problema sa supportom kod Mackiea,to je moje licno iskustvo.Nedavno dobio kutiju koja je transportom bila ostecena,za 24h dobio novu kutiju i ponudili su mi kutiju koju imam za 50% normalne cene.
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|