|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
ne druze grijesis pa1x ima 32 mb rama fabricki ja imam pa1x imao sam i pa800 kao sto kolege rekose nekvalitetna je klavijatura djaba joj sve kad nevalja moj savjet pa1x pa800 ne poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ne ne ja koliko znam korg pa1x ima 16mb RAM koji moze da se prosiri u 32 sa karticu. Ne slazem se sa kolega korg18
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kolege drzimo se teme,pitanje nije "koliko Korg pa1x ima memorije"...to se moze procitati i na njihovom zvanicnom sajtu...ovde je Tema nesto drugo!!!
|
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ok sefe nije sad da se ja protivim ali u 4ti post svirac bt je pitao dali korg pa1x ima 16mb RAM i onda je korg18 dao pogresnu informaciju. Stom kazes da smo zgresili izvinjavam se.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne mislim da ste zgresili ali znam da bi otisli u pogresnom smeru sa temom...kolega koji je postavio temu isto to moze da procita na zvanicnom sajtu proizvodjaca tako da se ovo odnosi i na njega.
Tema je da li se isplati dati KORG pa80 i 400 evra za KORG pa1x...pa izvolite |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Moje mišljenje ja takodjer da se itekako isplati pa80 + 400 eura!
Mnogi su se razočarali sa pa 800 ( tako i ja osobno ), najviše zbog učestalih kvarova a barem ovdje u krugu tko je god imao pa 1x žale što su ga prodali! S tim da im je kako čujem sad cijena i "skočila" ( polovnim naravno )baš zbog toga što je tražen! Pozdrav i ako se odlučiš sretno sa novom spravom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
vidis kao sto sam reko nisam htjeo govorit kolko ima ali ja kolko znam iyvini na ovome necu kayivat ali pogrijesio je kolega 32 nema dalje pogrijesio si malo citaj uputsva kolega trayi klavu ya koju ce doplatit a mi mu trebamo pomoc oko toga a nevolim pametovanje ljudi eto tako pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
imam ovaku priliku 500 + moj pa 80 za korg pa 800 neznam sta da radim
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |