|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Moze se naci na netu.
Malo sam prosurfao,i nasao sam note za "Gocino kolo". Kako vidim,skenirano je izgleda iz neke knjige. Evo ako ste nestrpljivi,postavicu vam na download,pa ozezite. Pa ko voli note,izvolite.... Link za download: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=5585 Pozdrav, |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Sejox, za koristan post: | dachee (23.06.2011) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
gledam na youtube kako se to svira i ove note nemaju bas neke veze s time....jel se da nekome napravit midi pa ga stavit u download?tako mi je lakse naucit svirat...i rumenku isto ako moze jer te note isto nemaju veze sa svirkom uzivo!hvala !
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio HUZO za ovaj koristan post: | sale007 (31.12.2009) |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@HUZO
Ako su note u redu,(ja ne znam) kako rece Dellboy,ja ne vidim u cemu je tvoj problem. I kao sto vidim ti si u ranijem postu napisao sljedece: Ako poznajes note,onda samo kratko objasni,kakva je razlika u sviranju po notama sa notnog zapisa i sviranja po notama uzivo. Notni zapis se uporedjuje sa originalnim snimkom doticnog kola i onda se dolazi do zakljucka. Ne moze se notni zapis uporedjivati sa snimkom koji je neko postavio na youtube,jer se u vecini slucajeva razlikuje i zavisi da li covjek nesto improvizuje,a takodje i da li je odsvirano korektno i tacno kako bi trebalo. Ovo sve naravno pod uslovom da je notni zapis koji je kako sam vidio skeniran iz neke knjige tacan,a eto ispade da jeste. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja nijednog muzicara nisam cuo skoro da odsvira bas sve isto kako to pise u notama,jer svako ubacuje nesto svoje ali priblizno orginalu,sto drzim i uredu.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
e pa to sam htio reci,da ono sto cujem na youtube,nema veze s notama! sta cu kad nisam tako dobar da znam tako odsvirat to....
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Pusti kako ko svira,imas note,nadjes snimak Buce Jovanovica(legende) i to mora da bude dobro.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2009
Mjesto: Srbija
Downloads: 92
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 3,Motif XS8,Korg Triton extreme 88
![]() |
![]()
pogledaj postu tj hotmail...pozdrav
|
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
hvala najljepsa jos jednom pred svima kolegama koje su mi pomogle!!!
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|