|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zanima me, nisam izgooglao ništa, da li postoji neki soft pomoću kojeg bih mogao "otkinuti" 20ak GB sa D particije i dodjeliti C particiji, bez reinstalacije windowsa i slično... (btw radi se o win7, 64bit, što je pomalo problem, sve što sam našao je za xp32)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Partition magic na bilo kom bootable cd-u.
Hirens boot, Kheuyang, bartpe i sl. paketi ga imaju na sebi sigurno. Bezbednije je nego raditi pod sistemom instaliranim na hardu koji se resize-uje. Inache, mislim da paragonov partition manager radi na win7, a tu je naravno i sam windowsov partition manager. Malo komplikovan, ali radi...
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovaj windowsov bi trebao bit instaliran u OS il šta?
Ako je, gdje? Ako je, može par natuknica kako i šta... Našao sam ga, imam ideju kako i šta ali se ne usuđujem dok netko s iskustvom ne kaže... Promijenjeno od TomyCroSound (07.12.2009 u 04:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ja evo iz iskustva znam,
jel sam koristio često, Partition Magic Pro, dodavao sam, oduzimao, dijelio, svašta sa particijama, i to pod već instaliranim WIN XP, i nisam imao problema nikakvih. Pa ako se odlučiš za taj Partition Magic, mogu ti pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
partition magic porobao , ne može ga instal na moj OS.
Preko nekog windowsovog Disk managera sam lako napravio da smanjim D disk, ali ne dozvoljava "increase" C diska... ;-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja sam imao iskustvo ali lose,kada sam resizovao particije,izgubio sam dosta podataka,radio sam preko partition magica,i ne znam gde je poslo naopacke,ali eto izgubio podatke...Mislim da kad otpocnes proces,on ti i izbaci poruku,da prilikom resize moze doci do bisanja nekih podataka,mada ne bi trebalo...Ali eto kakve sam srece doslo je....Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Instalirao paragonov partition manager koji radi na win7,64 i traži reset.,.
Ajme. I sad BOOTMGR is missing. I neće pa neće! Probao mjenjat u biosu redosljed, ubacivao dvd od win, pa pokušavao, i u svakom slučaju vraća na isto, ne može bootat ništa i nikako. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|