|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.10.2009
Downloads: 75
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
trebao sam otvoriti novu temu ali se slučajno našla ovde...
hvala ti na odgovoru puno mi znači ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ja sam inace rasklopio bubnjeve od PCM fajlove na ****.SET onda u klavijaturu sam video u Event edit na koje dirke da namestim soodvetni sempl i sklopio u halion lupovani drum kit, I sad preko USB kabla sam prikljucio klavijaturu kao MIDI i na chanel 1 sam stavio Drums i sve ide al me muci ova latencija. Kasni bubnjar!
Al kad ne ide ne ide - mislio sam kod kuce malo posvirati sa loopovan set ali izgleda da cu morati kupiti zvucnu karticu. Inace da se nadovrzem jos malo, drugar koji je DJ pricao mi da preko fruity loops studio programu mogu preko Buffer opciju da namalim kasnenje?! Postoi li takvo nesto u Cubase ili da nabavim FL studio pa da probam? I da ne otvaram novu temu: Koliko bi me kostala (u evra) nekoja jevtinija zvucna karta bez latenciju sa koju bi mogao uraditi ovo sto sam dosad naveo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Dj-evi ne rade u realnom vremenu i njima ne treba sad skinuti latency puno.Ja sa integrisanom realtek karticom,koristrim Asio4all i najvise sto sam skinuo je 21ms.Kada sam imao G1000 koristio sam JV bubnjeve i Akusticni set bubnja preko lap topa ali neznam tacno kako mi je podesen bio ali je radio kako treba u Cakewalk project 5
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
@acekorg
druze imas soundblasterke i polovne a nove pocinju od 20 evra ... te kartice bi ti preporucio kako bi se malo upoznao sa tom tematikom tj. midi/audio ... latencija ne bi bila velika al morao bi da pripazis koliko vst(virtualnih instrumenta) otvaras u kompi ... moze da se desi da su i kartica i kompa suvise optereceni sa komandama/signalima i pocnu da strajkuju ![]() za malo ozbiljnije stvari imas nove audio-kartice od 80,- evra pa dalje ... to bi bila stvar za tebe - tu bi mogao lepo da snimis preko mikrofona tvoju dalapu i da dodas efekte, EQ itd ... mislim da smo negde pisali o takvim audio-midi intefejsima - ako se ne varam neko je kupio EMU 0404 i bio veoma zadovoljan ... pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio grandia za ovaj koristan post: | Ace (08.12.2009) |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ja mislim da je drug amadeusvk kupio tu karticu(mislim da je USB) pa je prica bila oko nje.Sve ti je grandia rekao. POzzz
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Da da citao sam ha forumu za tu karticu EMU 0404. Hvala na objasnenje!
E sad ostaje mi da malo razmislim jer se ne bavim sa to (MIDI, VST ...itd) profesionalno cak i skoro nista neznam o tome dali da ulozim neki dinar za zvucnu?! Stom zastedim neki dinar valjda cu kupiti nesto... Hvala grandia i svima koji su ucestvovali u diskusiju |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|