|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
bokivelik@
prijatelju pa takvi smo ti svi mi, hteo sam da kazem da se samo zalimo, sve nam nesto fali te ovo te ono a kad se samo setim na klavijature sto sam svirao kao sto je bio Roland-e86 pa Roland G600, odlicne klavijature u svakom slucaju al nisu imali sempler a sad 64mb RAMa pa nesto kao malo je to. Nije malo cak ima mesto i za ZIrafu pa mozda i celu dzunglu nego treba da se samo to lepo upakuje i gotovo. |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
@gjoko
Ma zezam se druze. Hteo bih stvarno da vidim sve te konstatacije o memorijama. Vise nikom ne verujem dok ne vidim svojim ocima pa makar i sa slike. ![]()
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ja nemam sta kvalitetno da stavim u 128 mb ram-a u pa2 a pojedini pate za gigabajtima... 64mb za pa800 je sasvim dovoljno da se osetno promeni sound klavijature...Neznam zasto dovoditi u rizik celu klavijaturu bez potrebe???
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma neka proba ko hoće...A vidim javio se jedan član iz MINHENA što kaže da kolega LAŽE...Pa care ako ti nije teško daj bogati nazovi ili kontaktiraj tu radnju i pitaj ih kako stoji sa tim 128MB RAM-ovima...Ja bi zvao al neam pojma njemački a ti ako bi to uradio zauvjek bi razčistio ovu polemiku oko tih RAM-ova...Ja kolko vidim naš narod je bolsetan na nadogradnju...Najradije bi u pa2x ubacili Intel I7 procesor,HD-Grafiku,BlueRay,USB3.0,WiFi...Ma daj što se tolko forsirati...Bez veze...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Pa1x zadovoljava sve potrebe ima dosta dobre boje a sto se tice rama 32mb je puno realno kod mene u ramu su tambure bubanj tarabuke 3 bas gitare power gitara lead gitara kontra gitara 6 harmonika frula glisando bozuki dx boje i jos par sintetickih 2 saksofona i violina + slajdovi distorije i jos neka cuda i imam oko 3mb jos mesta
![]() Dodato: a da zaboravio sam imam i nylon gitara od rolanda i half gitra Promijenjeno od jasmink (08.12.2009 u 13:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Halo, Reko sam vec, sve je Divlje... 128 MB a 256 MB je Pokusni Kunic i oba su Nestabilna.... Korg kad Objavi na svoju Stranicu 128 MB Lizencirano za Pa800 onda Smiju Muzicke Kuce da Prodaju Lizencirani Produkt, to valjda svi znamo... Poz! Hrle |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Po mom misljenju,nebi bilo dobro da se ponovo vratimo na eventualnu polemiku ili raspravu,zasto je kod jednog odredjenog broja modela
Korga PA800 crkla RAM memorija. To nas nece odvesti nigdje i moze se samo nagadjati. Napisao sam nagadjati,jer korporacija KORG,koliko je meni poznato nikada nije zvanicno objavila i dokumentovala zasto se to desavalo i desava. Da su to uradili,morali bi priznati svoju gresku i morali bi da povuku sve modele PA serije uz neku nadoknadu svojim musterijama. Znaci nije dobra i pozeljna dalja polemika o crkavanju RAM memorije na PA800,samim tim sto i ova tema nije namjenjena za to. Zamolio bih sve clanove da se suzdrze od pisanja o necemu,za sta nisu objavljeni zvanicni dokumenti ili neka obavijest,a samim tim se nezna ni pravi uzrok. A i otislo bi se u offtopic na temi.... |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
kolege voleo bi da znam ko mi je izbrisao post sa slikama i zasto, mislim da nisam prekrsio nikakvo pravilo, nit sam koga reklamirao niti sam koga vredjao, a slike sam ubacio da bi svi videli o cemu je rec.
||
![]() |
![]() |
#9 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nije ti niko obrisao post nego si promašio temu a i mesto za pitanje!!!
Evo tvog posta na sasvim drugoj temi http://www.yu-midi.org/forum/showthr...?t=7227&page=5 A ovo je klasičan primer šta se dešava kada se teme bespotrebno otvaraju!!! LOCK |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|